Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricardo22 Gulf Tiger
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Iba Haroun rent richting de bal. Hana Sakhtyani onderschept slim de pass. Hana Sakhtyani met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abdu Nayhan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Al Haddad is nu in balbezit. Abdu Nayhan is nu in balbezit. Abdu Nayhan geeft de bal voor. Iba Haroun rent richting de bal. Iba Haroun schiet op doel. Hana Ambari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
AL Sayed geeft een hoge lob. EL Baloushi kopt de bal weg. Abdu Yuseen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Forouhar rent richting de bal. Abdu Forouhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hana Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Hufi met een snelle inworp. Abdu Nayhan rent richting de bal. Abdu Nayhan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar is nu in balbezit. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... bin Hambari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - Gulf Tiger 1:0

37e minuut.
Abdu Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Humaid geeft een lange en hoge pass. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap. Hana Ambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricardo22 52%, Gulf Tiger 48%.
Ricardo22 - Gulf Tiger 1:0

56e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Mansur geeft een lange en hoge pass. Al Haddad probeert de bal aan de voet te houden. Iba Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Haroun schiet op doel. Hana Ambari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ricardo22 - Gulf Tiger 1:1

59e minuut.
Salim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abdulqader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hana Sakhtyani met de inworp. Homayoun geeft de bal voor. AL Sayed kopt de bal weg. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - Gulf Tiger 2:1

71e minuut.
Abdu Forouhar is nu in balbezit. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap. bin Hambari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - Gulf Tiger 3:1

72e minuut.
Iba Haroun heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Hufi is nu in balbezit. Hana Sakhtyani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hana Sakhtyani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricardo22 52%, Gulf Tiger 48%.
Ricardo22 - Gulf Tiger 3:1