Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EDURDEFGGTYY BIGGER KUNAL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Noubi rent richting de bal. Noubi met een sublieme pass. Daar is Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardan draait met de bal, schiet en ... Abdu Omer bokst de bal weg.

27e minuut.
Fadl geeft de bal voor. Noubi is nu in balbezit. Noubi passt de bal met de wreef. Yardan is nu in balbezit. Yardan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
El Fayed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fayed passt de bal in één keer door. Mugri is nu in balbezit. Mugri haalt uit met een fantastische trap. Nadr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EDURDEFGGTYY - BIGGER KUNAL 0:1

43e minuut.
El Huzayel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Fayed met de inworp. Al Mutawa is nu in balbezit. Al Mutawa geeft een hoge lob. Nadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDURDEFGGTYY 49%, BIGGER KUNAL 51%.
EDURDEFGGTYY - BIGGER KUNAL 0:1

49e minuut.
EL Nayhan geeft een hoge lob. AL Hussain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi rent richting de bal. Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
El Awzai is nu in balbezit. El Awzai met een sublieme pass. Hana Hussain is nu in balbezit. Mugri verovert de bal door een tackle van achteren. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Fadl met de inworp. EL Hussain probeert naar een medespeler te passen. Mugri is nu in balbezit. Mugri haalt uit met een fantastische trap. Nadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hana Hussain rent richting de bal. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hana Hussain zijn tegenspeler op de grond. Hana Hussain krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Qassim probeert naar een medespeler te passen. El Fayed is nu in balbezit. El Fayed passt de bal met de wreef. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EDURDEFGGTYY - BIGGER KUNAL 0:2

80e minuut.
Hana Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa onderschept slim de pass. Al Mutawa passt de bal zonder na te denken. Mugri is nu in balbezit. Mugri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Iba Haroun geeft de bal voor. Inworp. Fadl met een snelle inworp. Daar is El Fayed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Fayed geeft een hoge lob. Nadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mugri is nu in balbezit. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EDURDEFGGTYY - BIGGER KUNAL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDURDEFGGTYY 60%, BIGGER KUNAL 40%.
EDURDEFGGTYY - BIGGER KUNAL 0:3