Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIGGER KUNAL EDURDEFGGTYY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Al Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Noubi rent richting de bal. Al Matrooshi maakt een afschuwelijke overtreding. Al Matrooshi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Al Qubaisi onderschept slim de pass. Al Qubaisi geeft de bal voor. AL Hussain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yardan is nu in balbezit. Yardan schiet op doel. Abdu Omer bokst de bal weg.

21e minuut.
Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... Daar is AL Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIGGER KUNAL - EDURDEFGGTYY 0:1

24e minuut.
Noubi rent richting de bal. Al Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matrooshi geeft een hoge lob. El Fayed rent richting de bal. El Fayed geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mugri rent richting de bal. Mugri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BIGGER KUNAL - EDURDEFGGTYY 1:1

31e minuut.
Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubi geeft een lange en hoge pass. Daar is Ichya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardan is nu in balbezit. Yardan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIGGER KUNAL 44%, EDURDEFGGTYY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BIGGER KUNAL - EDURDEFGGTYY 1:1

48e minuut.
Inworp. Al Qubaisi met de inworp. Qassim rent richting de bal. Al Rasibi onderschept slim de pass. Al Rasibi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Noubi probeert naar een medespeler te passen. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain met een sublieme pass. Yardan is nu in balbezit. Yardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIGGER KUNAL - EDURDEFGGTYY 1:2

59e minuut.
Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nayhan onderschept slim de pass. EL Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Yardan rent richting de bal. Yardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIGGER KUNAL 55%, EDURDEFGGTYY 45%.
BIGGER KUNAL - EDURDEFGGTYY 1:2