Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dost BIGGER KUNAL
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Essa Hilali rent richting de bal. Essa Hilali geeft de bal voor. EL Hussain kopt de bal weg. El Awzai probeert de bal aan de voet te houden. El Awzai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fadl kopt de bal weg. Hasan Ichya rent richting de bal. Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fayed is nu in balbezit. El Fayed geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Essa Hilali geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Awzai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dost - BIGGER KUNAL 0:1

23e minuut.
bin Sufi met de inworp. El Awzai kan de bal niet met de borst controleren. El Awzai geeft de bal voor. Mugri heeft problemen om de bal te vangen. Mugri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dost - BIGGER KUNAL 0:2

28e minuut.
Al Mutawa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al Matrooshi komt het veld opgelopen.

39e minuut.
bin Sufi geeft een hoge lob. El Awzai is nu in balbezit. El Rasheed begaat een overtreding. El Rasheed krijgt een gele kaart. El Awzai raakt geblesseerd tijdens het duel. El Awzai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fadl heeft problemen om de bal te vangen. Mugri rent richting de bal. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dost - BIGGER KUNAL 0:3

41e minuut.
El Fayed met een snelle inworp. Al Matrooshi kan de bal niet met de borst controleren. EL Nayhan rent richting de bal. Al Matrooshi onderschept slim de pass. Al Matrooshi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dost 61%, BIGGER KUNAL 39%.
dost - BIGGER KUNAL 0:3

64e minuut.
Essa Hilali geeft een hoge lob. El Sultan controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Sufi. bin Sufi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Al Matrooshi is nu in balbezit. Al Matrooshi passt de bal zonder na te denken. Mugri rent richting de bal. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dost - BIGGER KUNAL 0:4

81e minuut.
EL Nayhan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Hussain komt het veld opgelopen.

83e minuut.
bin Hussain onderschept slim de pass. bin Hussain speelt de bal door. Klungelig pakt AL Hussain de bal. Matrooshi is nu in balbezit. Matrooshi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dost 51%, BIGGER KUNAL 49%.
dost - BIGGER KUNAL 0:4