Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-ajmi ASZX
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hana Metsu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Hambari met een snelle inworp. Abu Khaleel is nu in balbezit. Abu Khaleel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Al Minhali probeert naar een medespeler te passen. EL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Noubi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Noubi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Al Minhali passt de bal met de wreef. Hana Ichya is nu in balbezit. Hana Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya is nu in balbezit. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abu Khaleel rent richting de bal. bin Omer verovert de bal door een tackle van achteren. bin Omer met een sublieme pass. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
al-ajmi - ASZX 0:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Sultan de bal onder controle te krijgen. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sultan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Sultan krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hajjaji rent richting de bal. Faraj onderschept slim de pass. Faraj speelt de bal door. Hana Ichya is nu in balbezit. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ajmi 62%, ASZX 38%.
al-ajmi - ASZX 0:1

60e minuut.
Abu Khaleel onderschept slim de pass. Abu Khaleel met een sublieme pass. Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
al-ajmi - ASZX 0:2

79e minuut.
Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari speelt de bal door. bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ichya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Hajjaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor passt de bal zonder na te denken. Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rashid Suroor is nu in balbezit. bin Omer speelt de bal door. Hana Ichya is nu in balbezit. Abu Khaleel is nu in balbezit. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
bin Omer passt de bal met de wreef. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Khaleel passt de bal met de wreef. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ajmi 57%, ASZX 43%.
al-ajmi - ASZX 0:2