Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas houssam2002
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
EL Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. EL Hussain geeft de bal voor. Abdu Awzai kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Wuhaibi de bal. Al Wuhaibi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Al Ghandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Nard rent richting de bal. Al Wuhaibi onderschept slim de pass. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi haalt uit met een fantastische trap. Al Hammadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bdeir rent richting de bal. Bdeir probeert naar een medespeler te passen. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - houssam2002 0:1

25e minuut.
El Alil is nu in balbezit. El Alil speelt de bal door. Radwan is nu in balbezit. Al Wuhaibi onderschept slim de pass. Al Wuhaibi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
bin Al Nard is nu in balbezit. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi probeert naar een medespeler te passen. Al Wuhaibi is nu in balbezit. Al Wuhaibi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas - houssam2002 1:1

30e minuut.
Al Wuhaibi rent richting de bal. Abdu Hufi verovert de bal door een tackle van achteren. El Harbi onderschept slim de pass. El Harbi draait met de bal, schiet en ... Al Hammadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - houssam2002 2:1

40e minuut.
bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar passt de bal zonder na te denken. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed schiet op doel. Ichya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas 34%, houssam2002 66%.
Ranas - houssam2002 2:1

48e minuut.
El Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi passt de bal zonder na te denken. Humaid probeert naar een medespeler te passen. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed schiet op doel. Ichya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Abdu Harbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi schiet op doel. Daar is Al Ghandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Wuhaibi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - houssam2002 3:1

72e minuut.
Humaid rent richting de bal. Humaid geeft een lange en hoge pass. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. Ichya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - houssam2002 3:2

86e minuut.
Bdeir geeft een lange en hoge pass. El Ommar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed draait met de bal, schiet en ... bin AL Nayhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas 42%, houssam2002 58%.
Ranas - houssam2002 3:2