Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajman SC ffaris3
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hana Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Sultan geeft de bal voor. Klungelig pakt Rashid Suroor de bal. bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Hareb is nu in balbezit. Jumaa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumaa is nu in balbezit. Jumaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. bin AL Fahir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar geeft de bal voor. Hana Fahir heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Abdu Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar passt de bal zonder na te denken. Hana Fahir rent richting de bal. Hana Fahir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. Rashid Suroor heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee schiet op doel. Matrooshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - ffaris3 1:0

25e minuut.
Moradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumaa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. Matrooshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - ffaris3 2:0

28e minuut.
Hana Harbi onderschept slim de pass. El Ommar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Al Matar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hareb geeft de bal voor. Abdu Omer heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Omer passt de bal in één keer door. Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - ffaris3 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajman SC 52%, ffaris3 48%.
Ajman SC - ffaris3 2:1

46e minuut.
Jumaa rent richting de bal. Jumaa passt de bal in één keer door. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ... Matrooshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - ffaris3 3:1

51e minuut.
Al Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Harbi rent richting de bal. El Ommar onderschept slim de pass. El Ommar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
bin Al Rasibi met een snelle inworp. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Abdu Omer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin AL Fahir met de inworp. El Ommar kan de bal niet met de borst controleren. El Ommar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Al Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - ffaris3 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajman SC 47%, ffaris3 53%.
Ajman SC - ffaris3 3:2