Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASZX NOUR TEAM
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar passt de bal met de wreef. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar draait met de bal, schiet en ... AL Sayed probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASZX - NOUR TEAM 0:1

21e minuut.
Haj Sultan rent richting de bal. Abu Khaleel is nu in balbezit. Haj Sultan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haj Sultan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
AL Awzai geeft een hoge lob. Hana Ichya is nu in balbezit. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ichya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matar met een sublieme pass. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu Khaleel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Hana Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Humaid met een sublieme pass. Forouhar is nu in balbezit. Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASZX - NOUR TEAM 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASZX 46%, NOUR TEAM 54%.
ASZX - NOUR TEAM 0:2

49e minuut.
Al Mansoor passt de bal met de wreef. Zuhair bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhair passt de bal in één keer door. Forouhar rent richting de bal. Forouhar schiet op doel. Paal!

53e minuut.
AL Sayed onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Humaid met een snelle inworp. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Abu Khaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mansoor verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mansoor passt de bal in één keer door. Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASZX - NOUR TEAM 1:2

61e minuut.
EL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Rashid Suroor is nu in balbezit. Forouhar onderschept slim de pass. Forouhar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASZX - NOUR TEAM 1:3

72e minuut.
Klungelig pakt Forouhar de bal. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj passt de bal zonder na te denken. Abu Khaleel is nu in balbezit. Abu Khaleel schiet op doel. Musallam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASZX - NOUR TEAM 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASZX 51%, NOUR TEAM 49%.
ASZX - NOUR TEAM 2:3