Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-ajmi Hassanwarrior
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Al Khaleel is nu in balbezit. Al Khaleel passt de bal in één keer door. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa haalt uit met een fantastische trap. EL Baloushi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

24e minuut.
Hajjaji is nu in balbezit. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali passt de bal met de wreef. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Al Zeer onderschept slim de pass. Al Zeer met een sublieme pass. Al Minhali rent richting de bal. Al Khaleel onderschept slim de pass. Al Khaleel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hajjaji schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Mubarak met een harde bal richting middenveld. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Al Khaleel is nu in balbezit. Al Khaleel haalt uit met een fantastische trap. bin Qassim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mustafa neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Al Mutawa is nu in balbezit. Al Mutawa draait met de bal, schiet en ... El Ommar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sultan onderschept slim de pass. Hajjaji rent richting de bal. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Al Noubi rent richting de bal. Al Noubi probeert naar een medespeler te passen. bin Sultan is nu in balbezit. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ajmi 47%, Hassanwarrior 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al-ajmi - Hassanwarrior 0:0

77e minuut.
Hajjaji passt de bal in één keer door. Al Minhali rent richting de bal. Al Minhali passt de bal zonder na te denken. bin Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sultan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-ajmi - Hassanwarrior 1:0

79e minuut.
Al Khaleel passt de bal in één keer door. bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Zeer. Al Zeer krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Khattab geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mustafa met een snelle inworp. Al Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel geeft een hoge lob. El Ommar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ajmi 47%, Hassanwarrior 53%.
al-ajmi - Hassanwarrior 1:0