Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hassanwarrior al-ajmi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel is nu in balbezit. Al Khaleel met een sublieme pass. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Khattab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khattab geeft een hoge lob. Inworp. Mustafa met een snelle inworp. Al Khaleel geeft een hoge lob. El Ommar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hassanwarrior - al-ajmi 1:0

20e minuut.
Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad rent richting de bal. bin Sultan onderschept slim de pass. bin Sultan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baloushi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hassanwarrior - al-ajmi 1:1

34e minuut.
Al Zeer is nu in balbezit. bin Omer onderschept slim de pass. bin Omer speelt de bal door. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Al Minhali is nu in balbezit. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa is nu in balbezit. Al Mutawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
bin Omer speelt de bal door. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji met een sublieme pass. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hassanwarrior 49%, al-ajmi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hassanwarrior - al-ajmi 1:1

60e minuut.
bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Khaleel probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
El Ommar trapt de bal weg. Hajjaji kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mubarak de bal onder controle te krijgen. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan draait met de bal, schiet en ... Sufi bokst de bal weg.

75e minuut.
Salim met een snelle inworp. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji geeft een lange en hoge pass. Matrooshi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Omer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hassanwarrior 54%, al-ajmi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hassanwarrior - al-ajmi 1:1