Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hassanwarrior ASZX
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Rashid Suroor passt de bal in één keer door. Hana Ichya rent richting de bal. Abu Khaleel rent richting de bal. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap. Mubarak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hassanwarrior - ASZX 0:1

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Al Jaber stond buitenspel. EL Omer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Al Khaleel kopt de bal weg. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Faraj passt de bal zonder na te denken. Serkal is nu in balbezit. Serkal passt de bal met de wreef. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Serkal heeft problemen om de bal te vangen. Serkal passt de bal in één keer door. Al Khaleel met een sublieme pass. Klungelig pakt Al Mutawa de bal. Al Mutawa schiet op doel. Nadr bokst de bal weg.

43e minuut.
AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel passt de bal in één keer door. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hassanwarrior 50%, ASZX 50%.
Hassanwarrior - ASZX 0:1

58e minuut.
Serkal met een sublieme pass. Klungelig pakt Mustafa de bal. EL Nayhan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. EL Nayhan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
EL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber probeert naar een medespeler te passen. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya is nu in balbezit. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hassanwarrior - ASZX 0:2

67e minuut.
Rashid Suroor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shareef met de inworp. Al Khaleel heeft problemen om de bal te vangen. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai geeft een hoge lob. Inworp. Shareef met een snelle inworp. Al Khaleel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hassanwarrior 39%, ASZX 61%.
Hassanwarrior - ASZX 0:2