Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houssam2002 ffaris3
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
El Ommar geeft de bal voor. Talyani geeft een lange en hoge pass. Moradi kopt de bal weg. El Ommar rent richting de bal. El Ommar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
AL Sayed geeft een lange en hoge pass. Moradi kopt de bal weg. Hana Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir haalt uit met een fantastische trap. Al Hammadi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Talyani rent richting de bal. Hareb is nu in balbezit. Hareb passt de bal met de wreef. Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Radwan rent richting de bal. El Ommar onderschept slim de pass. El Ommar passt de bal zonder na te denken. Hana Fahir rent richting de bal. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
houssam2002 - ffaris3 0:1

38e minuut.
Khater rent richting de bal. Khater geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bdeir met een snelle inworp. Humaid geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssam2002 70%, ffaris3 30%.
houssam2002 - ffaris3 0:1

48e minuut.
Abdu Forouhar speelt de bal door. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor begaat een overtreding. Rashid Suroor krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Moradi speelt de bal door. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed geeft een hoge lob. Hana Fahir heeft problemen om de bal te vangen. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
bin Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar onderschept slim de pass. El Ommar met een sublieme pass. Hana Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
bin Hufi heeft problemen om de bal te vangen. AL Sayed is nu in balbezit. bin Hufi rent richting de bal. AL Sayed onderschept slim de pass. AL Sayed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssam2002 41%, ffaris3 59%.
houssam2002 - ffaris3 0:1