Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Ajman SC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
El Ommar passt de bal in één keer door. Al Wuhaibi rent richting de bal. Met opzet legt Sulayman zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sulayman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Jumaa passt de bal in één keer door. Yaseen probeert de bal met de borst te controleren. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee schiet op doel. bin Al Hufi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hana Sakhtyani neemt de hoekschop. Hana Sultan heeft problemen om de bal te vangen. Hana Sultan draait met de bal, schiet en ... Ichya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - Ajman SC 0:1

18e minuut.
EL Hussain met een sublieme pass. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi passt de bal met de wreef. Al Wuhaibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Wuhaibi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Alil onderschept slim de pass. El Alil passt de bal in één keer door. Al Wuhaibi is nu in balbezit. Al Wuhaibi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hana Sultan rent richting de bal. Hana Sultan geeft een hoge lob. El Ommar probeert de bal aan de voet te houden. Hana Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin AL Nayhan de bal. Ichya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - Ajman SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas 54%, Ajman SC 46%.
Ranas - Ajman SC 0:2

47e minuut.
bin sayed geeft een hoge lob. Jumaa kopt de bal weg. bin Butti heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. Ichya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Jumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti onderschept slim de pass. bin Butti probeert naar een medespeler te passen. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - Ajman SC 1:2

57e minuut.
Hana Harbi met een sublieme pass. El Alil rent richting de bal. El Alil met een sublieme pass. El Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas - Ajman SC 2:2

61e minuut.
El Harbi speelt de bal door. Al Wuhaibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer rent richting de bal. Al Wuhaibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Wuhaibi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
El Alil speelt de bal door. Al Wuhaibi rent richting de bal. bin Al Rasibi rent richting de bal. Al Wuhaibi onderschept slim de pass. Al Wuhaibi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Al Wuhaibi rent richting de bal. El Harbi rent richting de bal. Hana Harbi is nu in balbezit. El Harbi onderschept slim de pass. El Harbi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Jumaa met een sublieme pass. Hana Sultan is nu in balbezit. Hana Sultan passt de bal met de wreef. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas 48%, Ajman SC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas - Ajman SC 2:2