Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOUR TEAM Ranas
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen tragic


20e minuut.
bin Al Hufi probeert naar een medespeler te passen. bin Yaseen rent richting de bal. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar haalt uit met een fantastische trap. El Alil probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
El Alil bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huzayel. Huzayel krijgt een gele kaart. Matar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Yaseen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt bin AL Nayhan de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abdulqader bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt EL Hussain zijn tegenspeler op de grond. EL Hussain is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
bin Yaseen geeft een lange en hoge pass. Matar rent richting de bal. Matar passt de bal in één keer door. Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Forouhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt bin Jawhar de bal. bin Jawhar speelt de bal door. Forouhar is nu in balbezit. Forouhar haalt uit met een fantastische trap. Ichya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOUR TEAM - Ranas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOUR TEAM 47%, Ranas 53%.
NOUR TEAM - Ranas 1:0

48e minuut.
bin Butti is nu in balbezit. Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Forouhar is nu in balbezit. Forouhar haalt uit met een fantastische trap. Ichya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOUR TEAM - Ranas 2:0

60e minuut.
El Alil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haj Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj Sultan geeft een lange en hoge pass. Forouhar kan de bal niet met de borst controleren. Forouhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
bin Butti heeft problemen om de bal te vangen. Yaseen rent richting de bal. Yaseen geeft een hoge lob. Al Wuhaibi is nu in balbezit. Al Wuhaibi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Al Metsu passt de bal in één keer door. Al Wuhaibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Wuhaibi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOUR TEAM 44%, Ranas 56%.
NOUR TEAM - Ranas 2:0