Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASZX ffaris3
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Daar is Khater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Khaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap. Matrooshi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Faraj probeert naar een medespeler te passen. Hana Ichya rent richting de bal. Khater is nu in balbezit. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Faraj geeft de bal voor. Hana Ichya heeft problemen om de bal te vangen. Moradi is nu in balbezit. Abu Khaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASZX 52%, ffaris3 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASZX - ffaris3 0:0

64e minuut.
Moradi geeft een hoge lob. Jaber rent richting de bal. AL Sayed rent richting de bal. Jaber onderschept slim de pass. Jaber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rashid Suroor speelt de bal door. Hana Ichya probeert de bal met de borst te controleren. Khater is nu in balbezit. Hana Ichya onderschept slim de pass. Hana Ichya schiet op doel. Matrooshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASZX - ffaris3 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASZX 43%, ffaris3 57%.
ASZX - ffaris3 1:0