Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Hassanwarrior
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
El Harbi is nu in balbezit. Al Metsu is nu in balbezit. El Harbi rent richting de bal. Al Metsu rent richting de bal. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
El Alil met een sublieme pass. EL Omer is nu in balbezit. El Ommar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, El Ommar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! El Ommar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Mubarak geeft de bal voor. bin Butti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baloushi de bal. Al Metsu rent richting de bal. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. EL Hussain met de inworp. El Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi schiet op doel. Sufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas - Hassanwarrior 1:0

25e minuut.
Yaseen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Al Khaleel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Al Khaleel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Al Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. Al Zeer speelt de bal door. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas 55%, Hassanwarrior 45%.
Ranas - Hassanwarrior 1:0

51e minuut.
bin azad passt de bal zonder na te denken. Shareef is nu in balbezit. Shareef geeft een lange en hoge pass. Daar is Al Mutawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mutawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas - Hassanwarrior 1:1

59e minuut.
EL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Omer is nu in balbezit. EL Hussain onderschept slim de pass. EL Hussain geeft een hoge lob. Al Metsu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
El Harbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin sayed komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mubarak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Harbi met een snelle inworp. bin sayed controleert de bal met de borst. bin sayed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas 46%, Hassanwarrior 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas - Hassanwarrior 1:1