Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-ajmi ffaris3
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Moradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Hajjaji probeert naar een medespeler te passen. bin Sultan rent richting de bal. bin Sultan haalt uit met een fantastische trap. Matrooshi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
al-ajmi - ffaris3 1:0

10e minuut.
Moradi verovert de bal door een tackle van achteren. Moradi met een sublieme pass. El Ommar met een sublieme pass. Hana Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Moradi kopt de bal weg. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar passt de bal zonder na te denken. Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
El Ommar trapt de bal weg. Hajjaji kopt de bal weg. Daar is bin Hufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sultan onderschept slim de pass. bin Sultan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
al-ajmi - ffaris3 2:0

31e minuut.
Al Minhali rent richting de bal. Al Minhali geeft de bal voor. Daar is Rashid Suroor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Al Minhali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar passt de bal zonder na te denken. Hana Fahir rent richting de bal. Hana Fahir haalt uit met een fantastische trap. El Ommar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
bin Omer speelt de bal door. bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Fahir geeft een hoge lob. Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ajmi 61%, ffaris3 39%.
al-ajmi - ffaris3 2:0

83e minuut.
Nadr passt de bal zonder na te denken. Hareb rent richting de bal. Hareb geeft een hoge lob. Hana Fahir rent richting de bal. Hana Fahir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rashid Suroor geeft een hoge lob. Inworp. Matrooshi met de inworp. Hajjaji rent richting de bal. Hajjaji draait met de bal, schiet en ... Matrooshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ajmi 62%, ffaris3 38%.
al-ajmi - ffaris3 2:0