Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOUR TEAM ffaris3
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Forouhar met een sublieme pass. AL Sayed rent richting de bal. Abdulqader tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdulqader krijgt een gele kaart. AL Sayed raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Moradi is nu in balbezit. Matar onderschept slim de pass. Matar passt de bal in één keer door. Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Forouhar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moradi probeert naar een medespeler te passen. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar passt de bal zonder na te denken. Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. Hareb geeft een hoge lob. Haj Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ... Musallam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOUR TEAM 53%, ffaris3 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NOUR TEAM - ffaris3 0:0

51e minuut.
Hana Humaid passt de bal zonder na te denken. Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hareb probeert naar een medespeler te passen. Hana Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOUR TEAM - ffaris3 0:1

60e minuut.
Zuhair bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor speelt de bal door. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NOUR TEAM - ffaris3 1:1

68e minuut.
AL Sayed met een snelle inworp. El Ommar geeft een hoge lob. bin AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. Hana Fahir rent richting de bal. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Abdulqader rent richting de bal. Hana Fahir rent richting de bal. Abdulqader schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abdulqader krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOUR TEAM 51%, ffaris3 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NOUR TEAM - ffaris3 1:1