Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houssam2002 ASZX
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed onderschept slim de pass. AL Awzai rent richting de bal. AL Sayed verovert de bal door een tackle van achteren. AL Sayed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rashid Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid Suroor geeft de bal voor. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abu Khaleel onderschept slim de pass. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Abu Khaleel is nu in balbezit. Abu Khaleel met een sublieme pass. Faraj probeert naar een medespeler te passen. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
houssam2002 - ASZX 0:1

13e minuut.
El Matsu geeft een hoge lob. AL Sayed kan de bal niet met de borst controleren. AL Sayed passt de bal zonder na te denken. Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bdeir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Al Hammadi probeert naar een medespeler te passen. Rashid Suroor kopt de bal weg. Daar is Talyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai geeft de bal voor. bin Al Rabee probeert naar een medespeler te passen. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
bin Al Rabee heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Radwan met een snelle inworp. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssam2002 53%, ASZX 47%.
houssam2002 - ASZX 0:1

60e minuut.
Rashid Suroor rent richting de bal. bin Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee probeert naar een medespeler te passen. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Abdu Awzai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abdu Hambari met de inworp. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Humaid passt de bal in één keer door. Bdeir rent richting de bal. Bdeir probeert naar een medespeler te passen. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nadr trapt de bal weg van het doel. El Matsu kopt de bal weg. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Al Radwan geeft een hoge lob. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai geeft een hoge lob. Daar is AL Sayed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Sayed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssam2002 53%, ASZX 47%.
houssam2002 - ASZX 0:1