Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ffaris3 Hassanwarrior
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
bin azad speelt de bal door. Klungelig pakt EL Omer de bal. El Ommar met een sublieme pass. Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ffaris3 - Hassanwarrior 1:0

6e minuut.
Al Zeer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moradi de bal. Moradi geeft een lange en hoge pass. Hana Fahir rent richting de bal. Hana Fahir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
bin Hufi is nu in balbezit. Al Mutawa onderschept slim de pass. Daar is Al Khaleel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ffaris3 - Hassanwarrior 1:1

15e minuut.
bin azad rent richting de bal. El Ommar onderschept slim de pass. Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar verovert de bal door een tackle van achteren. El Ommar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
bin azad heeft problemen om de bal te vangen. Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir passt de bal zonder na te denken. El Ommar rent richting de bal. El Ommar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Al Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. Moradi rent richting de bal. Al Zeer begaat een overtreding. Al Zeer krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Al Zeer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin AL Fahir met een snelle inworp. El Ommar heeft problemen om de bal te vangen. El Ommar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
EL Omer met een sublieme pass. Klungelig pakt Shareef de bal. Shareef speelt de bal door. Al Khaleel heeft problemen om de bal te vangen. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ffaris3 - Hassanwarrior 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ffaris3 33%, Hassanwarrior 67%.
ffaris3 - Hassanwarrior 1:2

47e minuut.
El Ommar passt de bal zonder na te denken. Al Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Zeer passt de bal met de wreef. Hana Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Fahir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Moradi rent richting de bal. Moradi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Al Qubaisi de bal onder controle te krijgen. El Ommar verovert de bal door een tackle van achteren. El Ommar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ffaris3 - Hassanwarrior 2:2

75e minuut.
Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad begaat een overtreding. Hareb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moradi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hana Fahir de bal. Hana Fahir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ffaris3 - Hassanwarrior 3:2

78e minuut.
Hana Fahir met een sublieme pass. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed passt de bal zonder na te denken. El Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Al Khaleel probeert naar een medespeler te passen. bin azad is nu in balbezit. bin azad passt de bal zonder na te denken. Hana Fahir rent richting de bal. Hana Fahir draait met de bal, schiet en ... Sufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Al Khaleel probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mutawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ffaris3 - Hassanwarrior 3:3

84e minuut.
Al Mutawa onderschept slim de pass. Al Mutawa probeert naar een medespeler te passen. bin azad probeert naar een medespeler te passen. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hareb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shareef met de inworp. Al Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ffaris3 51%, Hassanwarrior 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ffaris3 - Hassanwarrior 3:3