Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajman SC NOUR TEAM
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
bin sayed trapt de bal weg. bin Jawhar kopt de bal weg. Hana Harbi is nu in balbezit. Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Matar geeft een lange en hoge pass. Al zaabi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Al zaabi trapt de bal weg van het doel. Al Mansoor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Al Matar de bal onder controle te krijgen. Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Forouhar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Al Mansoor passt de bal met de wreef. Shehhi rent richting de bal. Shehhi geeft een hoge lob. Forouhar springt en kopt de bal. Zuhair kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forouhar controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forouhar is nu in balbezit. Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - NOUR TEAM 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Jumaa de bal. Matar rent richting de bal. Forouhar rent richting de bal. Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - NOUR TEAM 0:2

44e minuut.
bin Jawhar passt de bal zonder na te denken. Forouhar met een sublieme pass. Matar is nu in balbezit. Matar draait met de bal, schiet en ... Al zaabi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - NOUR TEAM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajman SC 66%, NOUR TEAM 34%.
Ajman SC - NOUR TEAM 0:3

55e minuut.
El Yaseen rent richting de bal. Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. Forouhar probeert naar een medespeler te passen. Matar rent richting de bal. Matar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Haj Sultan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Sakhtyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumaa geeft een hoge lob. Musallam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Al Jaber probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hana Sultan zal de hoekschop nemen. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman SC - NOUR TEAM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajman SC 60%, NOUR TEAM 40%.
Ajman SC - NOUR TEAM 1:3