Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-08 19:55
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: ANFIELD
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3355
liverpool gostale Anwari SC
liverpool Tactiek DEF-2A
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Kuciel speelt de bal door. Tenu is nu in balbezit. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski schiet op doel. Capan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kuciel met de inworp. Davis rent richting de bal. Mironowicz begaat een overtreding. Davis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davis komt bij de bal en schiet. Capan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis probeert naar een medespeler te passen. Kuciel geeft een hoge lob. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Kuciel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis is nu in balbezit. Davis passt de bal met de wreef. Tenu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Golec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petschovschi kopt de bal weg. Golak is nu in balbezit. Mitran verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Petschovschi passt de bal zonder na te denken. Gogean is nu in balbezit. Żebro begaat een overtreding. Gogean moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gogean kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 48%, Anwari SC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverpool gostale - Anwari SC 0:0

61e minuut.
Rępał rent richting de bal. Kuciel onderschept slim de pass. Kuciel passt de bal met de wreef. Lizarzuay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarzuay draait met de bal, schiet en ... Capan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... Capan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tenu probeert de bal met de borst te controleren. Capan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Anwari SC 1:0

64e minuut.
Ylänen geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi geeft een hoge lob. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski bokst de bal weg.

77e minuut.
Jasinowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sierant komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chalepas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalepas geeft een lange en hoge pass. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
liverpool gostale - Anwari SC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 53%, Anwari SC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverpool gostale - Anwari SC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis met een sublieme pass. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Anwari SC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 63%, Anwari SC 37%.
liverpool gostale - Anwari SC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 31%, Anwari SC 69%.
liverpool gostale - Anwari SC 2:1