Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dnalor Nillkin SC rafkós fc
4-3-2-1 Tactiek 601
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 57.3
average Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
Karinthy onderschept slim de pass. Karinthy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bicski de bal. Bicski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Krass neemt de hoekschop. Bicski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kumtepe rent richting de bal. Kumtepe draait met de bal, schiet en ... Eroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:1

11e minuut.
Baran is nu in balbezit. Baran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Médina de bal. Kumtepe rent richting de bal. Kumtepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamocsai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikavica met een sublieme pass. Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicski haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu bokst de bal weg. Mikavica is nu in balbezit. Mikavica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:2

16e minuut.
Złocki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krass met de inworp. Bicski is nu in balbezit. Bicski draait met de bal, schiet en ... Eroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kamocsai met een sublieme pass. Kumtepe rent richting de bal. Kumtepe passt de bal in één keer door. Bicski is nu in balbezit. Bicski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mikavica is nu in balbezit. Mikavica passt de bal met de wreef. Kumtepe met een sublieme pass. Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicski schiet op doel. Eroğlu bokst de bal weg.

25e minuut.
Mikavica verovert de bal door een tackle van achteren. Mikavica passt de bal in één keer door. Kumtepe heeft problemen om de bal te vangen. Bicski is nu in balbezit. Bicski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Bicski onderschept slim de pass. Inworp. Krass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bicski is nu in balbezit. Bicski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bicski passt de bal met de wreef. Mikavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikavica speelt de bal door. Kumtepe rent richting de bal. Kumtepe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eroğlu trapt de bal weg. Karinthy kopt de bal weg. Kamocsai geeft de bal voor. Bicski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikavica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bydłoń de bal. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:3

37e minuut.
Bicski verovert de bal door een tackle van achteren. Bicski speelt de bal door. Kumtepe rent richting de bal. Kumtepe haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:4

44e minuut.
Karinthy rent richting de bal. Karinthy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kumtepe de bal. Bicski rent richting de bal. Bicski schiet op doel. Eroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Karinthy speelt de bal door. Mikavica is nu in balbezit. Mikavica speelt de bal door. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dnalor Nillkin SC 76%, rafkós fc 24%.
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:4

50e minuut.
Mikavica met een sublieme pass. Kumtepe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bydłoń. Kumtepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karinthy wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kamocsai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikavica rent richting de bal. Baran is nu in balbezit. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe schiet op doel. Eroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bicski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mikavica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baran de bal. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bicski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumtepe rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Baran ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Baran naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kamocsai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karabacak komt het veld opgelopen. Kumtepe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:5

74e minuut.
Bydłoń rent richting de bal. Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kumtepe passt de bal zonder na te denken. Mikavica rent richting de bal. Mikavica haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Karinthy rent richting de bal. Karinthy passt de bal zonder na te denken. Mikavica rent richting de bal. Mikavica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:6

82e minuut.
Złocki is nu in balbezit. Mikavica begaat een overtreding. Złocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Złocki met een snel genomen vrije trap. Bledzewski kopt de bal weg. Karinthy met een sublieme pass. Klungelig pakt Kumtepe de bal. Kumtepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kumtepe probeert de bal aan de voet te houden. Karinthy rent richting de bal. Karinthy passt de bal zonder na te denken. Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bydłoń is nu in balbezit. Kumtepe onderschept slim de pass. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Bicski is nu in balbezit. Bicski haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Krass speelt de bal door. Bydłoń is nu in balbezit. Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kumtepe draait met de bal, schiet en ... Eroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:7

89e minuut.
Mikavica kopt de bal weg. Klungelig pakt Kumtepe de bal. Mikavica rent richting de bal. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dnalor Nillkin SC 80%, rafkós fc 20%.
Dnalor Nillkin SC - rafkós fc 0:7