Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DONAUHAFEN BRAILA FC Destroyer
Normal Tactiek inapoi_in_viitor
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 57.5
poor Schieten poor
weak Passen formidable
poor Verdedigen very good


5e minuut.
Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Fay geeft een lange en hoge pass. Maciocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha geeft de bal voor. Gomes de Melo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:1

8e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha is nu in balbezit. Maciocha schiet op doel. Stănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:2

11e minuut.
Maciocha verovert de bal door een tackle van achteren. Maciocha met een sublieme pass. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gâlceavă rent richting de bal. Fay onderschept slim de pass. Fay passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Maciocha met een sublieme pass. Gomes de Melo met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:3

16e minuut.
Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Giovannetti speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gomes de Melo onderschept slim de pass. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Gămălie rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:4

20e minuut.
Fay met een sublieme pass. Maciocha met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:5

22e minuut.
Gămălie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baranga de bal. Baranga passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hollander raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wichmann komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Butucea probeert de bal aan de voet te houden. Giovannetti probeert naar een medespeler te passen. Baranga rent richting de bal. Baranga geeft de bal voor. Klungelig pakt Soto de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Giovannetti kopt de bal weg. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft de bal voor. Maciocha is nu in balbezit. Maciocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baranga met een sublieme pass. Gomes de Melo heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo passt de bal zonder na te denken. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maciocha rent richting de bal. Maciocha passt de bal met de wreef. Baranga speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dascălu heeft problemen om de bal te vangen. Baranga rent richting de bal. Baranga met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gomes de Melo onderschept slim de pass. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stănică trapt de bal weg van het doel. Baranga rent richting de bal. Baranga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soto de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DONAUHAFEN BRAILA 90%, FC Destroyer 10%.
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:5

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maciocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fay de bal. Fay geeft de bal voor. Soto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Boldurescu kopt de bal weg. Anghelache rent richting de bal. Zavadszky is nu in balbezit. Anghelache verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Stănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:6

56e minuut.
Maciocha is nu in balbezit. Maciocha geeft een hoge lob. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo onderschept slim de pass. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo speelt de bal door. Soto probeert de bal met de borst te controleren. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:7

61e minuut.
Gomes de Melo heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Gămălie is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fay passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:8

65e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay passt de bal zonder na te denken. Gomes de Melo speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gâlceavă rent richting de bal. Maciocha verovert de bal door een tackle van achteren. Maciocha probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:9

72e minuut.
Baranga passt de bal met de wreef. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dascălu met een sublieme pass. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo schiet op doel. Stănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:10

74e minuut.
Giovannetti speelt de bal door. Gămălie geeft een hoge lob. Fay met een sublieme pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Priambodo speelt de bal door. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:11

86e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto schiet op doel. Maciocha geeft een lange en hoge pass. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fay probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:12

90e minuut.
Wichmann met een sublieme pass. Maciocha geeft een lange en hoge pass. Dumitrache kopt de bal weg. Daar is Gomes de Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes de Melo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DONAUHAFEN BRAILA 86%, FC Destroyer 14%.
FC DONAUHAFEN BRAILA - FC Destroyer 0:13