Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueStar CHROBRY_1946
29062014 Tactiek S-FL-R
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 35
7 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
50.1 gemiddelde waardering 69.1
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Cordera rent richting de bal. Marti verovert de bal door een tackle van achteren. Marti geeft de bal voor. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger haalt uit met een fantastische trap. Çayır bokst de bal weg.

12e minuut.
Rainer is nu in balbezit. Rainer geeft de bal voor. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni geeft de bal voor. Bach springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sellier geeft een lange en hoge pass. Marti kopt de bal weg. Träger rent richting de bal. Träger schiet op doel. Çayır probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:0

15e minuut.
Mary geeft de bal voor. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Max. Max krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale met een sublieme pass. Fras is nu in balbezit. Fras haalt uit met een fantastische trap. Karabelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Sellier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abächerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abächerli neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:1

25e minuut.
Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier geeft een hoge lob. Fras kopt de bal weg. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Karabelas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bach is nu in balbezit. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat geeft een hoge lob. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Fras kopt de bal weg. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Priguza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby is nu in balbezit. Vitale begaat een overtreding. Vitale krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fras is nu in balbezit. Fras passt de bal zonder na te denken. Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. Karabelas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 73%, CHROBRY_1946 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueStar - CHROBRY_1946 1:1

48e minuut.
Fahrni met een sublieme pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een hoge lob. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal. Karabelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:2

51e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een lange en hoge pass. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:3

53e minuut.
Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale geeft een hoge lob. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Priguza is nu in balbezit. Kreijermaat verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Karabelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Karabelas probeert naar een medespeler te passen. Vitale is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lilleby. Lilleby krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marti stond buitenspel. Rouvenaz komt het veld opgelopen. Bierli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kreijermaat speelt de bal door. Daar is Aizbalts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. Karabelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:4

65e minuut.
Fahrni passt de bal in één keer door. Fras rent richting de bal. Fras heeft problemen om de bal te vangen. Fras geeft een lange en hoge pass. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:5

66e minuut.
Träger is nu in balbezit. Träger passt de bal zonder na te denken. Fahrni rent richting de bal. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Fahrni geeft een lange en hoge pass. Fras kopt de bal weg. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fras kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz passt de bal zonder na te denken. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fras met een snelle inworp. Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kreijermaat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouvenaz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:6

70e minuut.
Daar is Marti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marti passt de bal met de wreef. Priguza rent richting de bal. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli schiet op doel. Karabelas bokst de bal weg. Rouvenaz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sellier ... Strafschop! Sellier krijgt een gele kaart. Rouvenaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rouvenaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Karabelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Priguza met de inworp. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max geeft de bal voor. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bierli kopt de bal weg. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras geeft een hoge lob. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bierli rent richting de bal. Şıxlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bierli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bierli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Karabelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:7

80e minuut.
Mary verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mary met een snelle inworp. Fras is nu in balbezit. Fras geeft een lange en hoge pass. Bierli krijgt zijn hoofd ertegen. Karabelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aizbalts speelt de bal door. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:8

81e minuut.
Kreijermaat passt de bal zonder na te denken. Fras rent richting de bal. Fras geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:9

86e minuut.
Posada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras met een sublieme pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Karabelas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kreijermaat verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat passt de bal in één keer door. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Bierli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Karabelas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - CHROBRY_1946 1:10

90e minuut.
Fahrni geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz kopt de bal weg. Fras rent richting de bal. Fras geeft een hoge lob. Bierli krijgt zijn hoofd ertegen. Karabelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 79%, CHROBRY_1946 21%.
BlueStar - CHROBRY_1946 1:10