Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fortuna mb HC Haksler
Erst Lig def Tactiek reisi1
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 55.6
adequate Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Nolfi de bal. Nolfi speelt de bal door. Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ... Frank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Jussel onderschept slim de pass. Jussel passt de bal zonder na te denken. Kalicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalicki geeft een hoge lob. Mihu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Kalicki is nu in balbezit. Kalicki geeft de bal voor. Mihu springt en kopt de bal. Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Glomuž is nu in balbezit. Glomuž probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Drouin is nu in balbezit. Drouin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nolfi speelt de bal door. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Mihu rent richting de bal. Mihu schiet op doel. Frank bokst de bal weg.

27e minuut.
Streit onderschept slim de pass. Streit geeft de bal voor. Inworp. Nolfi met de inworp. Basarabeanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Uusmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - HC Haksler 0:1

29e minuut.
Frank met een sublieme pass. Sobrecueva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vera. Vera krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Kalicki is nu in balbezit. Kalicki passt de bal in één keer door. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kalicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garsta komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Basarabeanu met een sublieme pass. Garsta rent richting de bal. Garsta geeft een hoge lob. Mihu krijgt zijn hoofd ertegen. Jans probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Papakaliatis rent richting de bal. Papakaliatis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 72%, HC Haksler 28%.
fortuna mb - HC Haksler 0:1

49e minuut.
Jussel verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu speelt de bal door. Garsta met een sublieme pass. Nolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva passt de bal zonder na te denken. Jussel probeert naar een medespeler te passen. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ... Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Llorente speelt de bal door. Nolfi rent richting de bal. Daar is Nolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolfi geeft de bal voor. Mihu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Streit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nolfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobrecueva probeert de bal met de borst te controleren. Sobrecueva geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Basarabeanu controleert de bal met de borst. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu schiet op doel. Frank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - HC Haksler 0:2

66e minuut.
Garsta is nu in balbezit. Garsta passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Jans rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mattiola kopt de bal weg. Daar is Uusmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - HC Haksler 0:3

74e minuut.
Glomuž raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pankratz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Nolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolfi passt de bal in één keer door. Basarabeanu is nu in balbezit. Sobrecueva geeft een lange en hoge pass. Mihu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - HC Haksler 0:4

82e minuut.
Nolfi probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 76%, HC Haksler 24%.
fortuna mb - HC Haksler 0:4