Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalls Calmats Helicòpters Melancòlics
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alabau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Àlvarez de bal. Àlvarez geeft de bal voor. Ribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Comella met een snelle inworp. Moreiro rent richting de bal. Guardiet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Guardiet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guardiet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Baguí speelt de bal door. Comella is nu in balbezit. Comella met een sublieme pass. Jordana rent richting de bal. Jordana schiet op doel. Casanellas bokst de bal weg.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Comella de bal onder controle te krijgen. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló passt de bal in één keer door. Jordana rent richting de bal. Jordana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cholo met de inworp. Agulló rent richting de bal. Àlvarez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agulló raakt geblesseerd tijdens het duel. Agulló neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalls Calmats - Helicòpters Melancòlics 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Calmats 58%, Helicòpters Melancòlics 42%.
Cavalls Calmats - Helicòpters Melancòlics 0:1

61e minuut.
Klungelig pakt Cuesta de bal. Moreiro onderschept slim de pass. Moreiro geeft een hoge lob. Daar is Jordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Agulló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moreiro zijn tegenspeler op de grond. Moreiro krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gené speelt de bal door. Comella rent richting de bal. Comella probeert naar een medespeler te passen. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalls Calmats - Helicòpters Melancòlics 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Calmats 66%, Helicòpters Melancòlics 34%.
Cavalls Calmats - Helicòpters Melancòlics 0:2