Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Ísland U21
3 Tactiek 5-3-2 DEF `21
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten good
good Passen good
average Verdedigen weak


2e minuut.
Crockett passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft de bal voor. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ísland U21 1:0

8e minuut.
Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett passt de bal met de wreef. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien draait met de bal, schiet en ... Ásgeirsson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Hrafnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahos is nu in balbezit. Sigbjörnsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sigbjörnsson krijgt een gele kaart. Vlahos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlahos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Crockett met een sublieme pass. Ramsay is nu in balbezit. Ramsay met een sublieme pass. O`Brien heeft problemen om de bal te vangen. O`Brien geeft een lange en hoge pass. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Sigbjörnsson de bal. Crockett geeft de bal voor. Klungelig pakt Ársælsson de bal. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ramsay rent richting de bal. Ramsay geeft een hoge lob. O`Brien kopt de bal weg. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cooper probeert naar een medespeler te passen. Crockett kopt de bal weg. Sigbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. O`Brien rent richting de bal. O`Brien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berry komt het veld opgelopen. Rennell komt het veld opgelopen. Knowles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 38%, Ísland U21 62%.
New Zealand U21 - Ísland U21 1:0

46e minuut.
Magnússon komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Theódórsson rent richting de bal. Crockett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theódórsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kristinsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orrason krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Crockett rent richting de bal. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett met een sublieme pass. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ásgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien verovert de bal door een tackle van achteren. O`Brien passt de bal met de wreef. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Hilmarsson komt het veld opgelopen. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramsay is nu in balbezit. Ramsay geeft een hoge lob. O`Brien springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ísland U21 2:0

67e minuut.
Inworp. Þórvaldsson komt het veld opgelopen.

72e minuut.
O`Brien rent richting de bal. Kristinsson onderschept slim de pass. Kristinsson speelt de bal door. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Þórvaldsson speelt de bal door. O`Brien is nu in balbezit. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ísland U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 38%, Ísland U21 62%.
New Zealand U21 - Ísland U21 3:0