Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-08 20:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bleeeeeeeee Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2883
Lucid Dream Promo
343 Tactiek gogu
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
42.1 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten good
solid Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Buitenspel voor Chołoniewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Gendün neemt vlug de vrije trap. Marysek is nu in balbezit. Marysek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Demiańczuk kopt de bal weg. Arsenijević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gliński. Gliński krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Piast is nu in balbezit. Gliński is nu in balbezit. Gliński passt de bal in één keer door. Marysek rent richting de bal. Marysek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Demiańczuk onderschept slim de pass. Demiańczuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ostaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Negoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucid Dream - Promo 0:1

9e minuut.
Chołoniewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ergezer de bal. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Castañeda met de inworp. Gliński is nu in balbezit. Arsenijević onderschept slim de pass. Arsenijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Çulcuoğlu is nu in balbezit. Demiańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Demiańczuk heeft problemen om de bal te vangen. Demiańczuk geeft een lange en hoge pass. Marysek springt en kopt de bal. Negoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Caro verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demiańczuk zal de hoekschop nemen. Marysek maakt een snoekduik en kopt de bal. Negoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucid Dream - Promo 0:2

29e minuut.
Çulcuoğlu kopt de bal weg. Buitenspel voor Chołoniewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Gendün maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Caro passt de bal in één keer door. Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Arsenijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucid Dream 59%, Promo 41%.
Lucid Dream - Promo 0:2

52e minuut.
Demiańczuk geeft een hoge lob. Marysek is nu in balbezit. Marysek passt de bal zonder na te denken. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucid Dream - Promo 0:3

56e minuut.
Martins Indi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demiańczuk rent richting de bal. Demiańczuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Ostaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marysek verovert de bal door een tackle van achteren. Marysek passt de bal in één keer door. Demiańczuk speelt de bal door. Daar is Ostaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda geeft een lange en hoge pass. Marysek is nu in balbezit. Marysek geeft een lange en hoge pass. Ostaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Negoiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucid Dream 56%, Promo 44%.
Lucid Dream - Promo 0:3