Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sau Paulo Atlético Mariano
Normal Tactiek Zenaku
36% Balbezit 64%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 48.9
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Martinesi speelt de bal door. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola met een sublieme pass. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ramos passt de bal met de wreef. Sillero rent richting de bal. Sillero passt de bal met de wreef. Villagra rent richting de bal. Villagra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hermann rent richting de bal. Avdeyinko onderschept slim de pass. Avdeyinko geeft een hoge lob. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:1

9e minuut.
Villagra rent richting de bal. Cattebeke rent richting de bal. Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Colmán de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Martinesi trapt de bal weg van het doel. Doria kopt de bal weg. Villagra is nu in balbezit. Villagra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:2

13e minuut.
Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos speelt de bal door. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:3

20e minuut.
Loyola met de inworp. Basualdo rent richting de bal. Villagra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villagra krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cattebeke probeert de bal met de borst te controleren. Colmán onderschept slim de pass. Colmán speelt de bal door. Villagra is nu in balbezit. Villagra haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Doria passt de bal in één keer door. Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko passt de bal in één keer door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Martinesi met een harde bal richting middenveld. Ramos kopt de bal weg. Klungelig pakt Colmán de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ... Martinesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:4

25e minuut.
Ledesma speelt de bal door. Cartes heeft problemen om de bal te vangen. Colmán onderschept slim de pass. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:5

28e minuut.
Doria passt de bal zonder na te denken. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal zonder na te denken. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:6

30e minuut.
Sillero met de inworp. Basualdo is nu in balbezit. Villagra onderschept slim de pass. Villagra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valinotti de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sillero neemt de hoekschop. Colmán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doria geeft een hoge lob. Villagra kopt de bal weg. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ... Martinesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Cattebeke de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal met de wreef. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Colmán schiet op doel. Martinesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:7

39e minuut.
Cattebeke passt de bal in één keer door. Avdeyinko rent richting de bal. Avdeyinko met een sublieme pass. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doria is nu in balbezit. Doria geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valinotti de bal. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Martinesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Loyola rent richting de bal. Doria is nu in balbezit. Cartes rent richting de bal. Cartes passt de bal zonder na te denken. Loyola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cattebeke rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sau Paulo 93%, Atlético Mariano 7%.
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:8

46e minuut.
Klungelig pakt Villagra de bal. Villagra passt de bal met de wreef. Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán verovert de bal door een tackle van achteren. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:9

47e minuut.
Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra passt de bal met de wreef. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Martinesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:10

49e minuut.
Krauer probeert naar een medespeler te passen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Martinesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villagra is nu in balbezit. Villagra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:11

50e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:12

52e minuut.
Inworp. Hermann met de inworp. Cattebeke rent richting de bal. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martinesi trapt de bal weg van het doel. Ramos kopt de bal weg. Villagra rent richting de bal. Villagra haalt uit met een fantastische trap. Martinesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:13

56e minuut.
Avdeyinko geeft een lange en hoge pass. Valinotti heeft problemen om de bal te vangen. Villagra rent richting de bal. Villagra haalt uit met een fantastische trap. Martinesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:14

59e minuut.
Klungelig pakt Colmán de bal. Colmán speelt de bal door. Villagra is nu in balbezit. Villagra draait met de bal, schiet en ... Martinesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Villagra is nu in balbezit. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria passt de bal in één keer door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colmán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Martinesi trapt de bal weg van het doel. Ramos is nu in balbezit. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doria geeft de bal voor. Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko speelt de bal door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Martinesi trapt de bal weg van het doel. Avdeyinko kopt de bal weg. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria geeft een hoge lob. Ramos speelt de bal door. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos speelt de bal door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valinotti met een harde bal richting middenveld. Ramos kopt de bal weg. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sillero met de inworp. Doria rent richting de bal. Doria speelt de bal door. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Martinesi niet meer kan verder spelen. Ibarra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sau Paulo 91%, Atlético Mariano 9%.
Sau Paulo - Atlético Mariano 0:14