Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes Paris Saint-Germain
Własna Tactiek 442
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 44
very good Schieten very good
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Mroziak probeert de bal aan de voet te houden. Ferrari is nu in balbezit. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak rent richting de bal. Mroziak schiet op doel. Szwajdych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Firmino heeft problemen om de bal te vangen. Firmino geeft de bal voor. Mroziak kopt de bal weg. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Paris Saint-Germain 1:0

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szwajdych niet meer kan verder spelen. Grabiec komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Anatol rent richting de bal. Anatol met een sublieme pass. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. Grabiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Paris Saint-Germain 2:0

21e minuut.
Grabiec trapt de bal weg. Firmino geeft de bal voor. Turi probeert de bal met de borst te controleren. Turi geeft de bal voor. Mroziak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Grabiec met een harde bal richting middenveld. Firmino kopt de bal weg. Surányi rent richting de bal. Surányi geeft een lange en hoge pass. Turi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino geeft de bal voor. Mroziak kopt de bal weg. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. Grabiec bokst de bal weg.

30e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek passt de bal met de wreef. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu schiet op doel. Duvarcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Turi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrari is nu in balbezit. Turi onderschept slim de pass. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Firmino met een snelle inworp. Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński met een sublieme pass. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Anatol is nu in balbezit. Anatol geeft een lange en hoge pass. Mroziak is nu in balbezit. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Duvarcı speelt de bal door. Anatol kopt de bal weg. Daar is Moţoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udroiu rent richting de bal. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 43%, Paris Saint-Germain 57%.
AS Cannes - Paris Saint-Germain 2:0

51e minuut.
Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi speelt de bal door. Mroziak rent richting de bal. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Grabiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Paris Saint-Germain 3:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandelescu met een snelle inworp. Udroiu geeft de bal voor. Daar is Wszołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wszołek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino probeert naar een medespeler te passen. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. Grabiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino met een sublieme pass. Bal rent richting de bal. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi schiet op doel. Grabiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Anatol probeert naar een medespeler te passen. Turi is nu in balbezit. Escala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mroziak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. Jaromin kopt de bal weg. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu begaat een overtreding. Anatol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anatol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Surányi geeft een lange en hoge pass. Mroziak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ferrari ... Strafschop! Ferrari krijgt een gele kaart. Mroziak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Grabiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Paris Saint-Germain 4:0

72e minuut.
Udroiu passt de bal met de wreef. Rękawek met een sublieme pass. Klungelig pakt Wszołek de bal. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Firmino geeft de bal voor. Escala kopt de bal weg. Anatol speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Anatol onderschept slim de pass. Anatol geeft een hoge lob. Turi rent richting de bal. Turi schiet op doel. Grabiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Paris Saint-Germain 5:0

81e minuut.
Anatol met een sublieme pass. Firmino speelt de bal door. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Paris Saint-Germain 6:0

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Firmino zal de hoekschop nemen. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft de bal voor. Ferrari probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Paris Saint-Germain 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 25%, Paris Saint-Germain 75%.
AS Cannes - Paris Saint-Germain 7:0