Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrozní Wlci FC Lempl
wlčí hra Tactiek 433 moje
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 37.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen zwak
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Cristoforo geeft de bal voor. Celsi met een sublieme pass. Čechula speelt de bal door. Jičín rent richting de bal. Jičín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Šmátrala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Mora met een sublieme pass. Makay rent richting de bal. Makay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rodríguez Mora kopt de bal weg. Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo geeft een hoge lob. Onofrei maakt een snoekduik en kopt de bal. Dybula heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Makay onderschept slim de pass. Makay geeft de bal voor. Klungelig pakt Šmátrala de bal. Tenk is nu in balbezit. Tenk passt de bal met de wreef. Celsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel rent richting de bal. Wenzel met een sublieme pass. Čechula rent richting de bal. Čechula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrozní Wlci - FC Lempl 0:1

20e minuut.
Živořil met de inworp. Šmátrala is nu in balbezit. Šmátrala passt de bal in één keer door. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čechula rent richting de bal. Čechula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rodríguez Mora probeert naar een medespeler te passen. Verbrughe is nu in balbezit. Verbrughe met een sublieme pass. Makay is nu in balbezit. Makay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Cristoforo de bal. Kisić is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Celsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hrozní Wlci - FC Lempl 1:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verbrughe met de inworp. Makay rent richting de bal. Makay geeft de bal voor. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen. Celsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Makay met een snelle inworp. Verbrughe is nu in balbezit. Makay is nu in balbezit. Makay geeft een hoge lob. Cristoforo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bachmann is nu in balbezit. Bachmann geeft een hoge lob. Verbrughe is nu in balbezit. Verbrughe passt de bal zonder na te denken. Tenk geeft een hoge lob. Celsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Celsi trapt de bal weg. Wenzel kopt de bal weg. Ilinciuc heeft problemen om de bal te vangen. Jičín is nu in balbezit. Jičín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Mora maakt een afschuwelijke overtreding. Rodríguez Mora is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Wenzel kopt de bal weg. Čechula rent richting de bal. Efeler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čechula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Živořil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bradvica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tenk probeert naar een medespeler te passen. Cristoforo geeft een hoge lob. Dybula kopt de bal weg. Cristoforo is nu in balbezit. Cristoforo geeft de bal voor. Celsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Onofrei rent richting de bal. Onofrei passt de bal zonder na te denken. Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo geeft de bal voor. Makay springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Kisić trapt de bal weg van het doel. Wenzel kopt de bal weg. Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Wenzel rent richting de bal. Ilinciuc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wenzel. Ilinciuc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrozní Wlci 28%, FC Lempl 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hrozní Wlci - FC Lempl 1:1

49e minuut.
Celsi trapt de bal weg van het doel. Živořil kopt de bal weg. Klungelig pakt Bachmann de bal. Bachmann geeft een hoge lob. Onofrei kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Šmátrala passt de bal zonder na te denken. Daar is Efeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeler geeft de bal voor. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrozní Wlci - FC Lempl 2:1

54e minuut.
Onofrei passt de bal zonder na te denken. Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo passt de bal met de wreef. Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Jenkins de bal. Jenkins speelt de bal door. Makay is nu in balbezit. Makay schiet op doel. Celsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Verbrughe rent richting de bal. Verbrughe geeft een lange en hoge pass. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hrozní Wlci - FC Lempl 2:2

62e minuut.
Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei met een sublieme pass. Cristoforo geeft een lange en hoge pass. Makay maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Jurečka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrozní Wlci - FC Lempl 3:2

73e minuut.
Jenkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verbrughe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula verovert de bal door een tackle van achteren. Makay onderschept slim de pass. Makay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Efeler onderschept slim de pass. Efeler probeert naar een medespeler te passen. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay verovert de bal door een tackle van achteren. Makay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tenk speelt de bal door. Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo geeft de bal voor. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Efeler met een sublieme pass. Tenk met een sublieme pass. Cristoforo is nu in balbezit. Cristoforo geeft de bal voor. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Šmátrala kopt de bal weg. Ilinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Bradvica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ilinciuc heeft problemen om de bal te vangen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler rent richting de bal. Wenzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bachmann is nu in balbezit. Bachmann geeft de bal voor. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Celsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrozní Wlci - FC Lempl 4:2

90e minuut.
Rai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živořil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šmátrala rent richting de bal. Šmátrala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrozní Wlci 28%, FC Lempl 72%.
Hrozní Wlci - FC Lempl 4:2