Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zigiteam FC Lempl
4-4-2 Tactiek 433 moje
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 35.1
solide Schieten matig
solide Passen slecht
uitmuntend Verdedigen solide


3e minuut.
Šmátrala bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal onderschept slim de pass. De Waal speelt de bal door. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Živořil verovert de bal door een tackle van achteren. Živořil speelt de bal door. Jičín rent richting de bal. Jičín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De Waal rent richting de bal. Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk passt de bal met de wreef. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De Waal onderschept slim de pass. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri passt de bal zonder na te denken. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. Celsi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 28%, FC Lempl 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zigiteam - FC Lempl 0:0

51e minuut.
Dybula speelt de bal door. Yiu Cheuk is nu in balbezit. Met opzet legt Živořil zijn tegenspeler op de grond. Živořil krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Grzybczyk geeft een hoge lob. De Waal rent richting de bal. Kramarský begaat een overtreding. De Waal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olbiński wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - FC Lempl 1:0

56e minuut.
Šmátrala heeft problemen om de bal te vangen. Šmátrala geeft een hoge lob. Čechula rent richting de bal. Čechula haalt uit met een fantastische trap. Poleksić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zigiteam - FC Lempl 1:1

70e minuut.
Jenkins is nu in balbezit. Wisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wisłocki met een sublieme pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej met een sublieme pass. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kisić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Šmátrala onderschept slim de pass. Olbiński geeft een lange en hoge pass. Pynttäri met een sublieme pass. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rej speelt de bal door. Klungelig pakt Pynttäri de bal. Kisić begaat een overtreding. Kisić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 15%, FC Lempl 85%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zigiteam - FC Lempl 1:1