Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Černá zmije Nattakawee FC
na oskara Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 17.1
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Chingtana is nu in balbezit. Socea rent richting de bal. Socea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dedek de bal. Dedek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Raksombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Socea probeert naar een medespeler te passen. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dedek rent richting de bal. Dedek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 1:0

7e minuut.
Daar is Rojjanapaiboon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rojjanapaiboon ... Strafschop! Rojjanapaiboon krijgt een gele kaart. Růžena raakt geblesseerd tijdens het duel. Růžena legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 2:0

10e minuut.
Drška bereikt de bal nog maar net als eerste. Drška geeft een hoge lob. Růžena is nu in balbezit. Růžena schiet op doel. Kangli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 3:0

12e minuut.
Saision heeft problemen om de bal te vangen. Socea is nu in balbezit. Socea met een sublieme pass. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Šaffer kopt de bal weg. Rojjanapaiboon probeert de bal aan de voet te houden. Dedek rent richting de bal. Dedek draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Socea speelt de bal door. Dedek rent richting de bal. Dedek passt de bal zonder na te denken. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rermkjjakam rent richting de bal. Rermkjjakam geeft een lange en hoge pass. Wongsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongsuwan haalt uit met een fantastische trap. Šuksteris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Drška met de inworp. Socea geeft de bal voor. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 4:0

27e minuut.
Boyu heeft problemen om de bal te vangen. Dedek is nu in balbezit. Chingtana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kangli trapt de bal weg. Šaffer rent richting de bal. Šaffer geeft de bal voor. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Socea speelt de bal door. Růžena is nu in balbezit. Růžena passt de bal met de wreef. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea speelt de bal door. Dedek is nu in balbezit. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 5:0

39e minuut.
Boyu rent richting de bal. Šaffer verovert de bal door een tackle van achteren. Šaffer passt de bal met de wreef. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dedek passt de bal met de wreef. Růžena is nu in balbezit. Růžena passt de bal zonder na te denken. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Černá zmije 31%, Nattakawee FC 69%.
Černá zmije - Nattakawee FC 5:0

48e minuut.
Šaffer onderschept slim de pass. Šaffer speelt de bal door. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek draait met de bal, schiet en ... Kangli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 6:0

50e minuut.
Drška onderschept slim de pass. Drška speelt de bal door. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea geeft een hoge lob. Růžena geeft een lange en hoge pass. Kangli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyu maakt een afschuwelijke overtreding. Jílek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jílek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Růžena de bal. Růžena passt de bal in één keer door. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dedek geeft een lange en hoge pass. Suwannakeeree probeert naar een medespeler te passen. Chingtana rent richting de bal. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Růžena passt de bal in één keer door. Socea geeft een lange en hoge pass. Dedek kopt de bal weg. Růžena rent richting de bal. Růžena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rojjanapaiboon verovert de bal door een tackle van achteren. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea met een sublieme pass. Dedek is nu in balbezit. Dedek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Drška geeft een hoge lob. Růžena is nu in balbezit. Růžena passt de bal zonder na te denken. Dedek rent richting de bal. Dedek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Rermkjjakam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaffer is nu in balbezit. Šaffer passt de bal zonder na te denken. Dedek rent richting de bal. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 7:0

83e minuut.
Socea probeert naar een medespeler te passen. Dedek rent richting de bal. Dedek passt de bal zonder na te denken. Růžena is nu in balbezit. Růžena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 8:0

86e minuut.
Drška is nu in balbezit. Drška geeft de bal voor. Šaffer heeft problemen om de bal te vangen. Dedek rent richting de bal. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - Nattakawee FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Černá zmije 25%, Nattakawee FC 75%.
Černá zmije - Nattakawee FC 9:0