Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombarďáci z Čelsi Hrozní Wlci
Normal Tactiek wlčí hra
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.4 gemiddelde waardering 45.6
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Troska is nu in balbezit. Onofrei is nu in balbezit. Cristoforo probeert naar een medespeler te passen. Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Efeler passt de bal zonder na te denken. Cristoforo is nu in balbezit. Cristoforo probeert naar een medespeler te passen. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:1

4e minuut.
Tenk geeft een hoge lob. Čelůstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelůstka geeft een hoge lob. Ilinciuc kopt de bal weg. Rodríguez Mora geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rodríguez Mora probeert naar een medespeler te passen. Verbrughe probeert naar een medespeler te passen. Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Švéda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:2

8e minuut.
Kovalač met een sublieme pass. Sym rent richting de bal. Onofrei is nu in balbezit. Klungelig pakt Onofrei de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Švéda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Patočka heeft problemen om de bal te vangen. Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay passt de bal met de wreef. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:3

13e minuut.
Rodríguez Mora met een sublieme pass. Cristoforo is nu in balbezit. Cristoforo geeft de bal voor. Onofrei rent richting de bal. Onofrei schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Troska de bal. Cristoforo onderschept slim de pass. Rodríguez Mora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo passt de bal in één keer door. Makay speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:4

16e minuut.
Kovalač speelt de bal door. Daar is Sym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Makay passt de bal met de wreef. Rodríguez Mora is nu in balbezit. Rodríguez Mora passt de bal zonder na te denken. Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Švéda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:5

23e minuut.
Čelůstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristoforo verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Švéda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:6

26e minuut.
Makay rent richting de bal. Makay met een sublieme pass. Daar is Cristoforo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristoforo schiet op doel. Čelůstka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:7

28e minuut.
Čehoun heeft problemen om de bal te vangen. Verbrughe onderschept slim de pass. Verbrughe probeert naar een medespeler te passen. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:8

30e minuut.
Makay geeft een hoge lob. Onofrei rent richting de bal. Onofrei passt de bal zonder na te denken. Cristoforo controleert de bal met de borst. Cristoforo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:9

33e minuut.
Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo geeft een hoge lob. Daar is Onofrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makay is nu in balbezit. Makay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ilinciuc probeert naar een medespeler te passen. Verbrughe probeert naar een medespeler te passen. Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay haalt uit met een fantastische trap. Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:10

36e minuut.
Verbrughe geeft een lange en hoge pass. Onofrei kopt de bal weg. Daar is Zlatuška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makay is nu in balbezit. Makay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tenk geeft de bal voor. Daar is Čelůstka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:11

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cristoforo neemt de hoekschop. Onofrei springt en kopt de bal. Daar is Patočka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombarďáci z Čelsi 86%, Hrozní Wlci 14%.
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:12

46e minuut.
Verbrughe speelt de bal door. Zlatuška is nu in balbezit. Rodríguez Mora onderschept slim de pass. Rodríguez Mora geeft een lange en hoge pass. Onofrei springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Efeler met een sublieme pass. Tenk rent richting de bal. Tenk passt de bal in één keer door. Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Verbrughe bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrughe passt de bal met de wreef. Rodríguez Mora speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:13

54e minuut.
Makay geeft een lange en hoge pass. Onofrei rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Čelůstka ... Strafschop! Directe rode kaart, Čelůstka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čelůstka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Onofrei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onofrei legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:14

55e minuut.
Rodríguez Mora probeert naar een medespeler te passen. Verbrughe rent richting de bal. Verbrughe passt de bal met de wreef. Onofrei rent richting de bal. Onofrei schiet op doel. Švéda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cristoforo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:15

58e minuut.
Zlatuška is nu in balbezit. Makay onderschept slim de pass. Makay met een sublieme pass. Cristoforo rent richting de bal. Cristoforo haalt uit met een fantastische trap. Švéda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:16

59e minuut.
Tenk kopt de bal weg. Klungelig pakt Troska de bal. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Švéda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:17

61e minuut.
Verbrughe geeft een lange en hoge pass. Onofrei kopt de bal weg. Cristoforo bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bachmann kopt de bal weg. Rodríguez Mora speelt de bal door. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:18

63e minuut.
Kovalač met een sublieme pass. Sym rent richting de bal. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Švéda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:19

65e minuut.
Cristoforo rent richting de bal. Rodríguez Mora probeert naar een medespeler te passen. Patočka rent richting de bal. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rodríguez Mora speelt de bal door. Klungelig pakt Cristoforo de bal. Cristoforo speelt de bal door. Onofrei rent richting de bal. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:20

69e minuut.
Verbrughe onderschept slim de pass. Verbrughe speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Švéda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Tenk geeft de bal voor. Zlatuška heeft problemen om de bal te vangen. Verbrughe speelt de bal door. Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Efeler kopt de bal weg. Zlatuška heeft problemen om de bal te vangen. Verbrughe geeft een lange en hoge pass. Makay rent richting de bal. Makay geeft een hoge lob. Švéda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:21

77e minuut.
Verbrughe passt de bal zonder na te denken. Tenk rent richting de bal. Tenk met een sublieme pass. Makay is nu in balbezit. Makay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Verbrughe geeft de bal voor. Klungelig pakt Cristoforo de bal. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel. Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:22

84e minuut.
Rodríguez Mora is nu in balbezit. Rodríguez Mora passt de bal zonder na te denken. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Švéda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:23

90e minuut.
Ryšánek geeft een hoge lob. Tenk speelt de bal door. Cristoforo probeert naar een medespeler te passen. Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombarďáci z Čelsi 81%, Hrozní Wlci 19%.
Bombarďáci z Čelsi - Hrozní Wlci 0:24