Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nattakawee FC zigiteam
Normal Tactiek 4-4-2
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 50.6
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pynttäri heeft problemen om de bal te vangen. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal passt de bal met de wreef. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Saision kopt de bal weg. Yiu Cheuk heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chingtana. Chingtana krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Olbiński geeft een lange en hoge pass. Pynttäri kopt de bal weg. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. Kangli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:1

9e minuut.
Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri passt de bal met de wreef. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... Kangli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:2

25e minuut.
Yiu Cheuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pynttäri de bal. Chingtana rent richting de bal. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yiu Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Cheuk geeft een hoge lob. Chingtana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De Waal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olabarria komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Olbiński passt de bal met de wreef. Olabarria rent richting de bal. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Kangli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Olbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olabarria controleert de bal met de borst. Olabarria geeft de bal voor. Pynttäri maakt een snoekduik en kopt de bal. Kangli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:3

37e minuut.
Jia-Jun probeert naar een medespeler te passen. Saision heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Kangli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:4

44e minuut.
Yiu Cheuk speelt de bal door. Wisłocki probeert naar een medespeler te passen. Rojjanapaiboon is nu in balbezit. Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Kangli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nattakawee FC 76%, zigiteam 24%.
Nattakawee FC - zigiteam 0:4

47e minuut.
Rej onderschept slim de pass. Rej probeert naar een medespeler te passen. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Kangli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:5

49e minuut.
Yiu Cheuk is nu in balbezit. Chingtana bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Cheuk geeft een hoge lob. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Yiu Cheuk de bal. Rej rent richting de bal. Rej geeft een lange en hoge pass. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal met de wreef. Rej probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:6

64e minuut.
Yiu Cheuk passt de bal in één keer door. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri schiet op doel. Kangli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Yiu Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Cheuk passt de bal met de wreef. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki geeft een lange en hoge pass. Olabarria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Olabarria is nu in balbezit. Olabarria met een sublieme pass. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Siriattana de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Saision kopt de bal weg. Klungelig pakt Bovšis de bal. Bovšis probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk geeft een lange en hoge pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:7

79e minuut.
Olabarria passt de bal zonder na te denken. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński geeft de bal voor. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yiu Cheuk kopt de bal weg. Saision is nu in balbezit. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria geeft een hoge lob. Wisłocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:8

82e minuut.
Rermkjjakam passt de bal zonder na te denken. Rojjanapaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjanapaiboon met een sublieme pass. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Guanzheng controleert de bal met de borst. Yiu Cheuk onderschept slim de pass. Yiu Cheuk probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki schiet op doel. Kangli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Yiu Cheuk met een snelle inworp. Olabarria is nu in balbezit. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:9

90e minuut.
Pynttäri geeft een lange en hoge pass. Siriattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriattana passt de bal zonder na te denken. Daar is Yiu Cheuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Cheuk geeft een lange en hoge pass. Kangli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - zigiteam 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nattakawee FC 73%, zigiteam 27%.
Nattakawee FC - zigiteam 0:10