Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrozní Wlci zigiteam
wlčí hra Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 57
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Olabarria speelt de bal door. Wisłocki heeft problemen om de bal te vangen. Ilinciuc rent richting de bal. Wisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. Bradvica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ilinciuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olabarria neemt de hoekschop. Wisłocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bradvica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrozní Wlci - zigiteam 0:1

7e minuut.
Cypisek verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria rent richting de bal. Olabarria geeft een lange en hoge pass. Olbiński rent richting de bal. Olbiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pynttäri onderschept slim de pass. Efeler verovert de bal door een tackle van achteren. Efeler geeft een lange en hoge pass. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Poleksić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilinciuc onderschept slim de pass. Ilinciuc speelt de bal door. Pynttäri heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Bradvica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Grzybczyk geeft de bal voor. Bachmann rent richting de bal. Grzybczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Grzybczyk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bachmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rej met de inworp. Olabarria geeft de bal voor. Pynttäri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Olabarria passt de bal in één keer door. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rai rent richting de bal. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Olbiński speelt de bal door. De Waal rent richting de bal. De Waal probeert naar een medespeler te passen. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Onofrei is nu in balbezit. Bovšis is nu in balbezit. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei schiet op doel. Poleksić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hrozní Wlci - zigiteam 1:1

42e minuut.
Rej passt de bal zonder na te denken. Wisłocki is nu in balbezit. Ilinciuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wisłocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. De Waal neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrozní Wlci 56%, zigiteam 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hrozní Wlci - zigiteam 1:1

47e minuut.
Rai geeft de bal voor. Bovšis bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Poleksić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovšis verovert de bal door een tackle van achteren. Bovšis geeft een hoge lob. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Pynttäri speelt de bal door. De Waal rent richting de bal. De Waal schiet op doel. Bradvica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Grzybczyk kan de bal niet met de borst controleren. Verbrughe rent richting de bal. Grzybczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzybczyk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Poleksić met een harde bal richting middenveld. Olabarria probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... Bradvica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrozní Wlci - zigiteam 1:2

76e minuut.
Makay rent richting de bal. Rodríguez Mora probeert naar een medespeler te passen. Efeler probeert de bal met de borst te controleren. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Bradvica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrozní Wlci 49%, zigiteam 51%.
Hrozní Wlci - zigiteam 1:2