Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nattakawee FC FC Lempl
Normal Tactiek 433 moje
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten solide
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rojjanapaiboon is nu in balbezit. Jičín verovert de bal door een tackle van achteren. Jičín probeert naar een medespeler te passen. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:1

3e minuut.
Wenzel rent richting de bal. Raksombat rent richting de bal. Wenzel onderschept slim de pass. Jičín is nu in balbezit. Jičín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Guanzheng kopt de bal weg. Jenkins geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suwannakeeree de bal. Čechula bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Šmátrala probeert naar een medespeler te passen. Jičín rent richting de bal. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Kangli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:2

14e minuut.
Šmátrala speelt de bal door. Siriattana rent richting de bal. Jičín onderschept slim de pass. Jičín schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rojjanapaiboon de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wenzel rent richting de bal. Wenzel passt de bal zonder na te denken. Jičín heeft problemen om de bal te vangen. Jičín schiet op doel. Kangli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:3

24e minuut.
Jičín is nu in balbezit. Jičín speelt de bal door. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čechula geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wenzel rent richting de bal. Jičín rent richting de bal. Jičín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chingtana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jičín raakt geblesseerd tijdens het duel. Šmátrala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rojjanapaiboon heeft problemen om de bal te vangen. Čechula bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula verovert de bal door een tackle van achteren. Čechula probeert naar een medespeler te passen. Jičín is nu in balbezit. Jičín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kangli met een harde bal richting middenveld. Čechula bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Rojjanapaiboon de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kramarský zal de hoekschop nemen. Wenzel geeft de bal voor. Jičín springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nattakawee FC 79%, FC Lempl 21%.
Nattakawee FC - FC Lempl 0:4

46e minuut.
Wenzel is nu in balbezit. Boyu rent richting de bal. Jičín onderschept slim de pass. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:5

48e minuut.
Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičín met een sublieme pass. Čechula rent richting de bal. Čechula schiet op doel. Kangli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:6

49e minuut.
Saision passt de bal in één keer door. Siriattana rent richting de bal. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Kangli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:7

51e minuut.
Wongsuwan met een snelle inworp. Raksombat rent richting de bal. Raksombat geeft de bal voor. Boyu krijgt zijn hoofd ertegen. Celsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kramarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarský geeft de bal voor. Wenzel rent richting de bal. Wenzel passt de bal zonder na te denken. Šmátrala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jenkins is nu in balbezit. Jenkins speelt de bal door. Jičín rent richting de bal. Jičín draait met de bal, schiet en ... Kangli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:8

65e minuut.
Kangli trapt de bal weg. Šmátrala bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree is nu in balbezit. Šmátrala verovert de bal door een tackle van achteren. Šmátrala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Čechula met de inworp. Šmátrala probeert naar een medespeler te passen. Jičín is nu in balbezit. Jičín draait met de bal, schiet en ... Siriattana probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kramarský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šmátrala rent richting de bal. Šmátrala probeert naar een medespeler te passen. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - FC Lempl 0:9

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šmátrala met de inworp. Čechula probeert de bal met de borst te controleren. Suwannakeeree probeert naar een medespeler te passen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nattakawee FC 67%, FC Lempl 33%.
Nattakawee FC - FC Lempl 0:9