Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombarďáci z Čelsi Černá zmije
Normal Tactiek na oskara
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socea geeft de bal voor. Dedek springt en kopt de bal. Švéda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Socea passt de bal met de wreef. Růžena heeft problemen om de bal te vangen. Čelůstka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čelůstka krijgt een gele kaart. Růžena raakt geblesseerd tijdens het duel. Růžena legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:1

8e minuut.
Drška speelt de bal door. Patočka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Růžena. Růžena krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Růžena rent richting de bal. Růžena passt de bal zonder na te denken. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek draait met de bal, schiet en ... Švéda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:2

12e minuut.
Zlatuška heeft problemen om de bal te vangen. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal met de wreef. Daar is Růžena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Růžena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Růžena passt de bal zonder na te denken. Socea met een sublieme pass. Dedek rent richting de bal. Dedek schiet op doel. Klungelig pakt Čelůstka de bal. Švéda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Drška met een snelle inworp. Socea met een sublieme pass. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ... Švéda bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Růžena is nu in balbezit. Růžena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:3

30e minuut.
Ryšánek is nu in balbezit. Socea probeert naar een medespeler te passen. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Patočka de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:4

32e minuut.
Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jílek passt de bal in één keer door. Zlatuška probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jílek passt de bal in één keer door. Šaffer rent richting de bal. Šaffer geeft een lange en hoge pass. Dedek rent richting de bal. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:5

39e minuut.
Zlatuška controleert de bal met de borst. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Růžena de bal. Růžena schiet op doel. Švéda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombarďáci z Čelsi 74%, Černá zmije 26%.
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:6

50e minuut.
Klungelig pakt Zlatuška de bal. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Socea speelt de bal door. Drška bereikt de bal nog maar net als eerste. Drška schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Inworp. Drška met een snelle inworp. Socea met een sublieme pass. Dedek is nu in balbezit. Dedek schiet op doel. Švéda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Švéda met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drška met een snelle inworp. Socea is nu in balbezit. Socea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Drška geeft de bal voor. Čelůstka heeft problemen om de bal te vangen. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena schiet op doel. Švéda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:7

67e minuut.
Šaffer rent richting de bal. Šaffer passt de bal met de wreef. Socea met een sublieme pass. Růžena is nu in balbezit. Růžena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Drška bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryšánek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drška raakt geblesseerd tijdens het duel. Socea met een snel genomen vrije trap. Dedek krijgt zijn hoofd ertegen. Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Šaffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvořáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek heeft problemen om de bal te vangen. Dedek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Růžena is nu in balbezit. Růžena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:8

85e minuut.
Patočka is nu in balbezit. Šaffer verovert de bal door een tackle van achteren. Šaffer speelt de bal door. Dedek is nu in balbezit. Dedek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombarďáci z Čelsi 72%, Černá zmije 28%.
Bombarďáci z Čelsi - Černá zmije 0:8