Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lempl Černá zmije
433 moje Tactiek na oskara
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 43.6
solid Schieten good
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Jílek is nu in balbezit. Jílek geeft de bal voor. Kramarský kopt de bal weg. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Jenkins onderschept slim de pass. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek passt de bal met de wreef. Růžena heeft problemen om de bal te vangen. Růžena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kramarský kopt de bal weg. Jičín rent richting de bal. Jílek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jílek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea probeert naar een medespeler te passen. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ... Kisić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kisić geeft een lange en hoge pass. Jílek is nu in balbezit. Jílek passt de bal zonder na te denken. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socea speelt de bal door. Dedek rent richting de bal. Dedek schiet op doel. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dedek probeert de bal aan de voet te houden. Jurečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurečka geeft de bal voor. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lempl 63%, Černá zmije 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lempl - Černá zmije 0:0

55e minuut.
Socea speelt de bal door. Dedek rent richting de bal. Dybula is nu in balbezit. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jičín is nu in balbezit. Čechula rent richting de bal. Jičín speelt de bal door. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Jičín onderschept slim de pass. Jičín geeft een hoge lob. Daar is Kotwica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dedek is nu in balbezit. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šuksteris de bal onder controle te krijgen. Kramarský geeft een lange en hoge pass. Wenzel krijgt zijn hoofd ertegen. Plitsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lempl 54%, Černá zmije 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lempl - Černá zmije 0:0