Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Černá zmije FC Lempl
na oskara Tactiek 433 moje
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 38.3
good Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen solid


7e minuut.
Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal in één keer door. Růžena rent richting de bal. Růžena draait met de bal, schiet en ... Kisić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dedek passt de bal met de wreef. Socea is nu in balbezit. Socea probeert naar een medespeler te passen. Růžena is nu in balbezit. Růžena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Drška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socea is nu in balbezit. Socea passt de bal in één keer door. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena schiet op doel. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Růžena rent richting de bal. Růžena speelt de bal door. Drška rent richting de bal. Drška haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kisić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - FC Lempl 1:0

32e minuut.
Jenkins met een sublieme pass. Čechula bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula passt de bal in één keer door. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Šaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaffer probeert naar een medespeler te passen. Jurečka is nu in balbezit. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Drška is nu in balbezit. Drška geeft een hoge lob. Šaffer heeft problemen om de bal te vangen. Dedek rent richting de bal. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Černá zmije 47%, FC Lempl 53%.
Černá zmije - FC Lempl 1:0

48e minuut.
Čechula is nu in balbezit. Čechula passt de bal in één keer door. Wenzel rent richting de bal. Wenzel schiet op doel. Šuksteris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plitsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Jenkins de bal. Růžena onderschept slim de pass. Růžena speelt de bal door. Dedek heeft problemen om de bal te vangen. Dedek haalt uit met een fantastische trap. Celsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Kisić verovert de bal door een tackle van achteren. Kisić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drška met een snelle inworp. Socea geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Wenzel is nu in balbezit. Wenzel passt de bal zonder na te denken. Jičín rent richting de bal. Jičín schiet op doel. Šuksteris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plitsis bokst de bal weg.

79e minuut.
Plitsis trapt de bal weg van het doel. Socea kopt de bal weg. Daar is Jenkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Růžena rent richting de bal. Růžena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Růžena is nu in balbezit. Růžena passt de bal in één keer door. Dedek is nu in balbezit. Dedek schiet op doel. Celsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Černá zmije - FC Lempl 2:0

83e minuut.
Jílek is nu in balbezit. Jílek geeft de bal voor. Dedek heeft problemen om de bal te vangen. Růžena is nu in balbezit. Růžena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Černá zmije 48%, FC Lempl 52%.
Černá zmije - FC Lempl 2:0