Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zigiteam Bombarďáci z Čelsi
4-4-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 16.9
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
uitstekend Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pynttäri probeert naar een medespeler te passen. Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria passt de bal zonder na te denken. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Inworp. Rej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olabarria rent richting de bal. Olabarria geeft een hoge lob. Wisłocki kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Patočka verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olbiński neemt de hoekschop. Wisłocki krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Patočka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olabarria zal de hoekschop nemen. Wisłocki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal probeert naar een medespeler te passen. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 1:0

12e minuut.
Rej passt de bal in één keer door. Olabarria rent richting de bal. Olabarria passt de bal met de wreef. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 2:0

14e minuut.
Zlatuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Wisłocki rent richting de bal. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 3:0

21e minuut.
De Waal passt de bal zonder na te denken. Wisłocki is nu in balbezit. Dvořáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki onderschept slim de pass. Wisłocki schiet op doel. De bal raakt de paal. Švéda bokst de bal weg. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Švéda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 4:0

25e minuut.
Sym rent richting de bal. De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal passt de bal in één keer door. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Olabarria controleert de bal met de borst. Olabarria passt de bal met de wreef. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... Švéda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 5:0

29e minuut.
De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal passt de bal zonder na te denken. Daar is Ryšánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Švéda bokst de bal weg.

30e minuut.
Wisłocki onderschept slim de pass. Wisłocki geeft een hoge lob. Olbiński speelt de bal door. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Pynttäri heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 6:0

38e minuut.
Daar is Ryšánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri geeft een lange en hoge pass. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri geeft een lange en hoge pass. Čelůstka heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olbiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wisłocki krijgt zijn hoofd ertegen. Švéda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bovšis is nu in balbezit. Bovšis passt de bal met de wreef. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki geeft een lange en hoge pass. Pynttäri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Olabarria kopt de bal weg. Wisłocki met een sublieme pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Čelůstka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olbiński zal de hoekschop nemen. Wisłocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patočka trapt de bal weg. Rej kopt de bal weg. Wisłocki heeft problemen om de bal te vangen. Wisłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dvořáček geeft een hoge lob. Inworp. Olabarria met de inworp. De Waal heeft problemen om de bal te vangen. De Waal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 13%, Bombarďáci z Čelsi 87%.
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 6:0

49e minuut.
Dvořáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria geeft een hoge lob. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 7:0

51e minuut.
Olabarria onderschept slim de pass. Zlatuška is nu in balbezit. Olabarria onderschept slim de pass. Olabarria geeft de bal voor. Wisłocki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Olabarria de bal. Olabarria passt de bal met de wreef. Ryšánek is nu in balbezit. Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zlatuška heeft problemen om de bal te vangen. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki passt de bal zonder na te denken. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Švéda trapt de bal weg. Zlatuška controleert de bal met de borst. Olabarria speelt de bal door. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 8:0

59e minuut.
Patočka kopt de bal weg. Klungelig pakt Ryšánek de bal. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 9:0

60e minuut.
Rej geeft een lange en hoge pass. Pynttäri kopt de bal weg. Čelůstka heeft problemen om de bal te vangen. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čelůstka is nu in balbezit. Wisłocki verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Olbiński geeft een lange en hoge pass. Patočka kopt de bal weg. Olabarria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wisłocki de bal. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 10:0

66e minuut.
Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Patočka rent richting de bal. Wisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wisłocki schiet op doel. Švéda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 11:0

68e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Daar is Olbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olbiński geeft een hoge lob. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 12:0

69e minuut.
Rej passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Olabarria de bal. Olabarria geeft een hoge lob. Olbiński geeft een hoge lob. Wisłocki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Olabarria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rej probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grzybczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Zlatuška de bal. Olabarria speelt de bal door. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 13:0

77e minuut.
Wisłocki is nu in balbezit. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal passt de bal met de wreef. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olbiński neemt de hoekschop. Patočka kopt de bal weg. Švéda bokst de bal weg.

82e minuut.
Doeltrap. Švéda trapt de bal weg van het doel. Olabarria kopt de bal weg. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Oprášil kopt de bal weg. De Waal speelt de bal door. Olbiński met een sublieme pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zlatuška ... Strafschop! Wisłocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Waal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki passt de bal zonder na te denken. Daar is Pynttäri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Švéda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 7%, Bombarďáci z Čelsi 93%.
zigiteam - Bombarďáci z Čelsi 14:0