Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-15 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga Vip
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1934
Wiejscy Kopacze Motyczaki
Buczo Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 29.7
poor Schieten good
weak Passen weak
good Verdedigen weak


16e minuut.
Aitriger kan de bal niet met de borst controleren. Aitriger geeft de bal voor. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus schiet op doel. Deląg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Motyczaki 1:0

31e minuut.
Djorkaeff passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gałus de bal. Everaert rent richting de bal. Gałus verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski is nu in balbezit. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Ślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Valach is nu in balbezit. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina probeert naar een medespeler te passen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 47%, Motyczaki 53%.
Wiejscy Kopacze - Motyczaki 1:0

52e minuut.
Djorkaeff geeft de bal voor. Chalcarz kopt de bal weg. Everaert met een sublieme pass. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiejscy Kopacze - Motyczaki 1:1

61e minuut.
Zlatkovič rent richting de bal. Capoteiro onderschept slim de pass. Capoteiro geeft een hoge lob. Nitecki is nu in balbezit. Nitecki draait met de bal, schiet en ... Deląg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 55%, Motyczaki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejscy Kopacze - Motyczaki 1:1