Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga Vip
  • Stadion: Motyczaki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2375
Motyczaki FC Siór
4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Trzaska rent richting de bal. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szemoński de bal onder controle te krijgen. Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Momuntjuk geeft een lange en hoge pass. Miodziek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śledź. Śledź krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Okoth onderschept slim de pass. Okoth speelt de bal door. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szteter de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Soresina rent richting de bal. Wysiecki rent richting de bal. Soresina geeft een hoge lob. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 1:0

16e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waleski. Ödemiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Ödemiş met een snel genomen vrije trap. Ermiş kopt de bal weg. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel. Wędrowycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 2:0

17e minuut.
Inworp. van Notten met de inworp. Soresina speelt de bal door. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wędrowycz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soresina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Miodziek kopt de bal weg. Ermiş rent richting de bal. Ermiş passt de bal met de wreef. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Okoth onderschept slim de pass. Trzaska is nu in balbezit. Okoth onderschept slim de pass. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz bokst de bal weg.

31e minuut.
Soresina speelt de bal door. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Szteter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wędrowycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 3:0

32e minuut.
Enciu passt de bal met de wreef. Pavlenko probeert naar een medespeler te passen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 4:0

34e minuut.
Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko passt de bal zonder na te denken. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
van Notten speelt de bal door. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş rent richting de bal. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sitarek rent richting de bal. van Notten verovert de bal door een tackle van achteren. van Notten geeft een lange en hoge pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 20%, FC Siór 80%.
Motyczaki - FC Siór 5:0

46e minuut.
Badana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş passt de bal zonder na te denken. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Miodziek rent richting de bal. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński geeft de bal voor. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş geeft een lange en hoge pass. Wędrowycz bokst de bal weg. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 6:0

61e minuut.
Śledź geeft de bal voor. Buitenspel voor Waleski. Goede buitenspelval van de verdediging. Ödemiş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miodziek is nu in balbezit. Miodziek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Enciu passt de bal in één keer door. Szemoński probeert de bal aan de voet te houden. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 7:0

73e minuut.
Inworp. Miodziek met een snelle inworp. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 8:0

73e minuut.
Badana is nu in balbezit. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu is nu in balbezit. Enciu heeft problemen om de bal te vangen. Enciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wędrowycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pavlenko met een sublieme pass. Soresina rent richting de bal. Soresina geeft een hoge lob. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ermiş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szteter de bal onder controle te krijgen. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - FC Siór 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 22%, FC Siór 78%.
Motyczaki - FC Siór 9:0