Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga Vip
  • Stadion: FC Siór Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 783
FC Siór Wiejscy Kopacze
Normal Tactiek Buczo
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.6 gemiddelde waardering 28.2
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Badana rent richting de bal. Valach verovert de bal door een tackle van achteren. Valach passt de bal in één keer door. Nitecki is nu in balbezit. Nitecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Djorkaeff onderschept slim de pass. Szemoński is nu in balbezit. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus is nu in balbezit. Gałus draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wysiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus begaat een overtreding. Gałus krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Artvinli kopt de bal weg. Tomaszewski probeert naar een medespeler te passen. Szteter probeert de bal aan de voet te houden. Gałus is nu in balbezit. Gałus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tomaszewski geeft de bal voor. Zabłocki speelt de bal door. Nitecki is nu in balbezit. Nitecki draait met de bal, schiet en ... Gałus rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siór 71%, Wiejscy Kopacze 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Siór - Wiejscy Kopacze 0:0

50e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Aitriger onderschept slim de pass. Valach speelt de bal door. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Wiejscy Kopacze 0:1

71e minuut.
Valach probeert de bal aan de voet te houden. Zabłocki geeft de bal voor. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siór 56%, Wiejscy Kopacze 44%.
FC Siór - Wiejscy Kopacze 0:1