Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-15 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Uruk`hai Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3660
Uruk`hai HellTigers
451 v1 Tactiek Helllo sunshine
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Sev met een sublieme pass. Veljov speelt de bal door. Reljić probeert naar een medespeler te passen. Zavattaro rent richting de bal. Zavattaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - HellTigers 1:0

15e minuut.
Zavattaro is nu in balbezit. Wlazłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zavattaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zavattaro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hovgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - HellTigers 2:0

16e minuut.
Sev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sev zijn tegenspeler op de grond. Sev krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Reljić met een sublieme pass. Sev rent richting de bal. Sev probeert naar een medespeler te passen. Zavattaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zavattaro is nu in balbezit. Zavattaro schiet op doel. Hovgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - HellTigers 3:0

27e minuut.
Bogdanowicz geeft een lange en hoge pass. Reljić is nu in balbezit. Reljić speelt de bal door. Zavattaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattaro schiet op doel. Hovgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Veljov passt de bal met de wreef. Zavattaro is nu in balbezit. Zavattaro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krzystyniak de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ledermann rent richting de bal. Radian verovert de bal door een tackle van achteren. Radian speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. Costabal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihuţ kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tufteland de bal onder controle te krijgen. Decauwere rent richting de bal. Decauwere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Reljić passt de bal zonder na te denken. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov passt de bal in één keer door. Zavattaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattaro draait met de bal, schiet en ... Hovgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 42%, HellTigers 58%.
Uruk`hai - HellTigers 3:0

46e minuut.
Zavattaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz rent richting de bal. Zavattaro verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Decauwere is nu in balbezit. Tufteland onderschept slim de pass. Tufteland met een sublieme pass. Zavattaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattaro draait met de bal, schiet en ... Hovgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tălpaciu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Veljov de bal. Veljov passt de bal met de wreef. Zavattaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Sev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sev geeft een lange en hoge pass. Zavattaro heeft problemen om de bal te vangen. Zavattaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - HellTigers 4:0

71e minuut.
Bogdanowicz geeft een hoge lob. Inworp. Tălpaciu met een snelle inworp. Veljov geeft de bal voor. Zavattaro springt en kopt de bal. Hovgaard bokst de bal weg. Reljić probeert de bal met de borst te controleren. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljić maakt een afschuwelijke overtreding. Reljić krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Veljov passt de bal zonder na te denken. Reljić geeft een hoge lob. Fernández is nu in balbezit. Zavattaro verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattaro schiet op doel. Hovgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland geeft een hoge lob. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 32%, HellTigers 68%.
Uruk`hai - HellTigers 4:0