Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Kypros U21
T4312 Tactiek CYP
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
39 gemiddelde waardering 42.6
average Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Klungelig pakt Harvey de bal. Ertuğruloğlu rent richting de bal. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey geeft een hoge lob. O`Brien geeft de bal voor. Özkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramsay is nu in balbezit. Ramsay geeft een hoge lob. Vlahos springt en kopt de bal. Özkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kypros U21 1:0

17e minuut.
Inworp. Tselepis met een snelle inworp. Moulazimis geeft een lange en hoge pass. Günkan rent richting de bal. Günkan draait met de bal, schiet en ... Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Ertuğruloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertuğruloğlu geeft een lange en hoge pass. Günkan rent richting de bal. Günkan schiet op doel. Cooper probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tselepis onderschept slim de pass. Tselepis geeft een hoge lob. McKinnon heeft problemen om de bal te vangen. Kansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansu haalt uit met een fantastische trap. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Günkan is nu in balbezit. Günkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Kypros U21 1:1

40e minuut.
Moulazimis rent richting de bal. Ramsay onderschept slim de pass. Ramsay passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 41%, Kypros U21 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Kypros U21 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knight komt het veld opgelopen.

69e minuut.
McKinnon bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinnon geeft de bal voor. Tselepis heeft problemen om de bal te vangen. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel. Özkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harrison is nu in balbezit. Harrison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
O`Brien haalt uit met een fantastische trap. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tselepis ... Strafschop! Vlahos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vlahos kan niet meer verder spelen. Mika komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mika neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mika probeert naar een medespeler te passen. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal in één keer door. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien haalt uit met een fantastische trap. Özkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vettori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 23%, Kypros U21 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Kypros U21 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Tselepis verovert de bal door een tackle van achteren. Tselepis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knight geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

94e minuut.
Paulou met een sublieme pass. Vettori probeert naar een medespeler te passen. Günkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kypros U21 1:2

102e minuut.
Cole kopt de bal weg. Klungelig pakt O`Brien de bal. Kürşat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O`Brien raakt geblesseerd tijdens het duel. Harrison neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Harrison rent richting de bal. Harrison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Kypros U21 2:2

103e minuut.
Moulazimis is nu in balbezit. Moulazimis geeft de bal voor. Günkan rent richting de bal. Günkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kypros U21 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 43%, Kypros U21 57%.
New Zealand U21 - Kypros U21 2:3

107e minuut.
Kansu rent richting de bal. Kansu passt de bal met de wreef. Günkan rent richting de bal. Günkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kypros U21 2:4

108e minuut.
Günkan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ioannou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 45%, Kypros U21 55%.
New Zealand U21 - Kypros U21 2:4