Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gilotyna WC Boscy Footbolowcy
a zmienie coś ; Tactiek dddddwmm
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
37.4 gemiddelde waardering 57.7
weak Schieten formidable
average Passen excellent
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Skaper kopt de bal weg. Daar is Abelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kissi rent richting de bal. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper haalt uit met een fantastische trap. Czerep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abelas rent richting de bal. Abelas draait met de bal, schiet en ... Czerep werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Pater geeft een hoge lob. Ralha geeft een hoge lob. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper haalt uit met een fantastische trap. Czerep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:1

22e minuut.
Skaper is nu in balbezit. Skaper geeft een hoge lob. Abelas is nu in balbezit. Abelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:2

22e minuut.
Ślepowron passt de bal zonder na te denken. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha passt de bal met de wreef. Abelas is nu in balbezit. Abelas haalt uit met een fantastische trap. Czerep bokst de bal weg.

30e minuut.
Ralha geeft de bal voor. Daar is Skaper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Kęska ... Strafschop! Skaper raakt geblesseerd tijdens het duel. Abelas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:3

37e minuut.
Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha probeert naar een medespeler te passen. Abelas rent richting de bal. Abelas schiet op doel. Berensztajn probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ralha neemt de hoekschop. Abelas heeft problemen om de bal te vangen. Berensztajn rent richting de bal. Abelas onderschept slim de pass. Abelas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bá Thiện onderschept slim de pass. Bá Thiện probeert naar een medespeler te passen. Ralha is nu in balbezit. Ralha probeert naar een medespeler te passen. Pater verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Abelas is nu in balbezit. Abelas passt de bal met de wreef. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 73%, Boscy Footbolowcy 27%.
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:4

46e minuut.
Miller komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bá Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thiện met een sublieme pass. Altamirano is nu in balbezit. Skaper rent richting de bal. Skaper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pater is nu in balbezit. Pater passt de bal zonder na te denken. Abelas heeft problemen om de bal te vangen. Abelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:5

56e minuut.
Bá Thiện passt de bal zonder na te denken. Ralha is nu in balbezit. Ralha passt de bal in één keer door. Abelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelas geeft een lange en hoge pass. Paal! Skaper rent richting de bal. Skaper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ralha kopt de bal weg. Abelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Skaper rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skaper is nu in balbezit. Skaper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:6

58e minuut.
Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Ralha rent richting de bal. Ralha probeert naar een medespeler te passen. Abelas is nu in balbezit. Abelas draait met de bal, schiet en ... Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kıbrıslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıbrıslıoğlu passt de bal zonder na te denken. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Vlajković probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ralha met de inworp. Bá Thiện geeft een hoge lob. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper schiet op doel. Miller bokst de bal weg.

83e minuut.
Kęska kopt de bal weg. Altamirano rent richting de bal. Altamirano geeft een hoge lob. Abelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pater bereikt de bal nog maar net als eerste. Pater passt de bal zonder na te denken. Abelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altamirano rent richting de bal. Altamirano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano passt de bal met de wreef. Skaper is nu in balbezit. Skaper haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 78%, Boscy Footbolowcy 22%.
Gilotyna WC - Boscy Footbolowcy 0:7