Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Klaudia VALADARES E.C
muisyle Tactiek luxa2003
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Turtă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel met de inworp. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Leeuwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - VALADARES E.C 0:1

9e minuut.
Thiên Hưng is nu in balbezit. Thiên Hưng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galego de bal. Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar draait met de bal, schiet en ... Leeuwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Korsar rent richting de bal. Ejsmond onderschept slim de pass. Ejsmond geeft de bal voor. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Koromilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koromilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Klaudia - VALADARES E.C 1:1

27e minuut.
Speriatu geeft de bal voor. Querques bereikt de bal nog maar net als eerste. Querques geeft een hoge lob. Chillan rent richting de bal. Chillan schiet op doel. Yandımoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Yandımoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - VALADARES E.C 2:1

30e minuut.
Galego geeft de bal voor. Iwanecki kopt de bal weg. Daar is Obledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chillan rent richting de bal. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mirończuk passt de bal met de wreef. Chillan is nu in balbezit. Chillan passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Galego rent richting de bal. Thiên Hưng onderschept slim de pass. Thiên Hưng passt de bal in één keer door. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Mirończuk de bal. Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Chillan is nu in balbezit. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - VALADARES E.C 3:1

43e minuut.
Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft een hoge lob. Thiên Hưng rent richting de bal. Thiên Hưng haalt uit met een fantastische trap. Leeuwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 57%, VALADARES E.C 43%.
F.C. Klaudia - VALADARES E.C 3:1

48e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thiên Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Hưng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Turtă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk speelt de bal door. Klungelig pakt Koromilas de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Koromilas probeert naar een medespeler te passen. Zdunek speelt de bal door. Korsar speelt de bal door. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Leeuwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Aurigi geeft een lange en hoge pass. Estrada rent richting de bal. Met opzet legt Ubertalli zijn tegenspeler op de grond. Ubertalli krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Aurigi is nu in balbezit. N`Tsogo is nu in balbezit. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 49%, VALADARES E.C 51%.
F.C. Klaudia - VALADARES E.C 3:1