Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA Fighters Dindin Futebol Clube
532_n Tactiek 442 Básica
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
45.2 gemiddelde waardering 29.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Pesatori geeft een hoge lob. Calero Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Dindin Futebol Clube 1:0

4e minuut.
Prasnal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jałyński kopt de bal weg. Daar is Ryckeghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kokša passt de bal zonder na te denken. Griff rent richting de bal. Griff passt de bal in één keer door. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fonzi is nu in balbezit. Fonzi passt de bal in één keer door. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ryckeghem speelt de bal door. Mulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulík geeft een hoge lob. Daar is Skakanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka draait met de bal, schiet en ... Juźwiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kokša geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pesatori krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sanneh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ... Juźwiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pruteanu speelt de bal door. Kokša rent richting de bal. Kokša geeft de bal voor. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kokša rent richting de bal. Kokša speelt de bal door. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff passt de bal zonder na te denken. Kokša probeert naar een medespeler te passen. Skakanka rent richting de bal. Skakanka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 52%, Dindin Futebol Clube 48%.
USA Fighters - Dindin Futebol Clube 1:0

47e minuut.
Kostoulas passt de bal met de wreef. Fonzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pruteanu. Fonzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryckeghem komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Griff met een sublieme pass. Daar is Pesatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka is nu in balbezit. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Dindin Futebol Clube 2:0

53e minuut.
Pesatori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luque Ramírez komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mulík kopt de bal weg. Calero Suárez probeert de bal met de borst te controleren. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Dindin Futebol Clube 3:0

63e minuut.
Kokša speelt de bal door. Dumitrescu rent richting de bal. Ryckeghem begaat een overtreding. Ryckeghem krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kokša met een snelle inworp. Griff is nu in balbezit. Griff geeft een lange en hoge pass. Skakanka rent richting de bal. Skakanka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Caripuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caripuna geeft een hoge lob. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ... Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Dindin Futebol Clube 4:0

83e minuut.
Klungelig pakt Dumitrescu de bal. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez schiet op doel. Juźwiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Dindin Futebol Clube 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 40%, Dindin Futebol Clube 60%.
USA Fighters - Dindin Futebol Clube 5:0